Infor introduceert cloud-gebaseerde asset management-oplossing

Share
Woman-on-tablet-in-cafe_Stocksy_NewsFeed_614x261

Barneveld -  02 mrt, 2015

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware, kondigt een nieuwe versie aan van Infor Enterprise Asset Management (EAM). Versie 11.1 helpt bedrijven hun asset management tijdens de gehele levenscyclus van bedrijfskritische assets en apparatuur te verbeteren. Daarnaast hebben gebruikers snel en eenvoudig toegang tot informatie via mobiele apparaten en tablets.

Infor investeerde aanzienlijk in de ontwikkeling van Infor EAM om het cloud-ready en mobielvriendelijk te maken. Het biedt diverse deployment-mogelijkheden en komt daarmee tegemoet aan de verschillende behoeftes van organisaties. Infor EAM 11.1 bevat een nieuwe gebruikersinterface die de toegankelijkheid verbetert en de rapportage en monitoring vergemakkelijkt. Verschillende uitdagingen op het vlak van toegankelijkheid, het naleven van regelgeving en de configuratie van apparaten zijn in de upgrade aangepakt.

“Infor Enterprise Asset Management maakt al sinds het begin integraal onderdeel uit van verschillende zakelijke applicaties,” aldus Scott Bannon, president van de User Advisory Board. “Dankzij verschillende verbeteringen en investeringen biedt Infor EAM betere connectiviteit en inzichten gedurende de gehele operation. Met het nieuwe programma kunnen bedrijven beter gebruik maken van hun tijd en middelen. Bovendien biedt het een all-round oplossing voor veel dagelijkse problemen.”

Belangrijke verbeteringen

  • Verbeterde mobiele connectiviteit – Infor EAM 11.1 ondersteunt Android- en iOS-platformen. Gebruikers krijgen zodoende snel en makkelijk toegang tot zakelijke informatie en mogelijkheden. De nieuw ontworpen interface is responsive en werkt op elk apparaat en systeem.
  • Beter garantiebeheer – Infor EAM 11.1 kan helpen de ROI (Return On Investment) te verlagen door gebruikers te helpen de garanties voor hun bestaande assets en materialen beter te beheren. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor het bijhouden, beheren en archiveren van garantieclaims in de nieuwste versie uitgebreider en het gebruikersgemak is toegenomen.
  • Verbeterd beheer van onderhoudsorders – Infor EAM 11.1 is uitgerust met geavanceerde technieken om de planning, het beheer en het onderhoud te ondersteunen en beter af te stemmen op de specifieke prioriteiten van een organisatie. Dit vermindert de behoefte aan onderhoudsmedewerkers die handmatig processen bijhouden. Doordat bedrijven hun tijd en middelen beter kunnen inzetten, kan bovendien de efficiëntie worden verbeterd
  • Uitstekende lineaire asset-ondersteuning – De nieuwste versie van Infor EAM zorgt ervoor dat de gehele installatie als een lineair geheel wordt behandeld en helpt inzicht te verbeteren. In tegenstelling tot een versnipperde aanpak, die tekorten of gaten vertoond, biedt Infor EAM 11.1 een nieuw niveau van ondersteuning en zorgt ervoor dat het gehele systeem effectiever gemonitord kan worden. “Infor EAM is ontworpen voor het beheer van preventief onderhoud, om middelen efficiënter in te zetten en om organisaties te helpen de downtime en asset-gerelateerde kosten te minimaliseren,” aldus Kevin Price, product director, Infor EAM. “De verbeteringen die in de laatste versie zijn opgenomen, zorgen voor een uniform overzicht van de gehele asset-levenscyclus. Dit is cruciaal voor een verscheidenheid aan organisaties, van olie- en gasbedrijven tot zorgverleners, om zo compliant te blijven, risico’s te verminderen en de asset planning af te stemmen met de strategische doelen.” 

Press contacts

Media contacts - Americas

Dan Barnhardt
U.S.A. and Canada
Phone:+1 646 336 1731
Email:dan.barnhardt@infor.com

Claudia Vazquez
Latin America
Phone:+54 11 4010 8079
Email:claudia.vazquez@infor.com

Media contacts - Europe and Africa

Richard Moore
United Kingdom, Southern Europe,
Africa, and Nordics
Phone:+44 121 615 8189
Email:richard.moore@infor.com

Media contact - Asia Pacific, Japan, and Middle East

Phyllis Tan
Phone:+65 9799 9133
Email:phyllis.tan@infor.com

Industry analyst contact

Sharon Sulc
Phone:+1 614 537 6634
Email:sharon.sulc@infor.comSee logo and branding guidelines

Specialized by industry.
Engineered for speed.
© Copyright2017. Infor. All rights reserved.
Can we help?
Chat now
No, thanks