Infor komt met nieuwe generatie financiële managementoplossingen

EMEA – April 04, 2011, 07:38 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag zijn nieuwe generatie financiële managementoplossingen aan. Infor FMS SunSystems Enterprise biedt superieure usability, betere rapportagemogelijkheden en slimmere integratie van extra applicatieproducten. Met FMS SunSystems Enterprise hebben financiële managers één oplossing voor snelle toegang tot informatie, het beheer van interne veranderingen, het voldoen aan veranderende regelgeving en het realiseren van wereldwijde groei.

Overzicht

 • Infor FMS SunSystems Enterprise is de nieuwe generatie financiële managementoplossingen die helpen kosten te besparen en het financieel afsluiten van periodes te verkorten. Daarnaast helpt het in het bereiken van consistentie in gegevens, het handhaven van wereldwijde financiële standaarden en processen, en het verbeteren van financiële transparantie.
 • Verbeteringen in FMS SunSystems Enterprise omvatten:
  • Infor Workspace, een herkenbare gebruikerservaring gebaseerd op Microsoft Sharepoint, die een consistente look & feel biedt met een single sign-on, uniforme navigatie en in-context collaboration voor meerdere Infor-applicaties, financieel management vereenvoudigt, tijd bespaart en de usability verbetert.
  • Een webgebaseerde gebruikersinterface die kosteneffectieve remote toegang en gestroomlijnde processen biedt, en informatie beschikbaar stelt wanneer het nodig is en het tijdsbeslag voor het uitvoeren van financiële managementtaken vermindert. Verbeterde rapportagemogelijkheden die managers helpen accurate beslissingen te nemen waarbij ze minder afhankelijk zijn van IT via een nieuwe reporting tool en report designer met een bibliotheek van standaard rapporten.
  • Ad-hoc-rapportagefunctionaliteiten van Infor PM Query & Analysis die binnen internet draaien en in-context operational intelligence bieden die een real time besluitvorming bevorderen.
 • FMS SunSystems Enterprise gebruikt Infor ION om geavanceerde en eenvoudige applicatie-integratie te bieden evenals business process management en shared data reporting.

Minder servers

‘SunSystems Enterprise is een mooie kans voor SHL om de manier waarop wij werken te verbeteren’, zegt Charles May, Systems Accountant bij SHL. ‘Voor een multinationaal bedrijf is het invoeren van transacties via het internet en het informeren naar onze financiële positie via internet een enorme aanwinst. Momenteel gebruiken we een bekend product om onze applicatie te ‘publiceren’ aan eindgebruikers. De internetmogelijkheden in SunSystems zullen onze afhankelijkheid van zulke producten sterk verminderen en dat zal leiden tot het gebruik van minder servers. Als gevolg daarvan verwachten we continue kostenbesparingen te kunnen realiseren gedurende de gehele levenscyclus van dit nieuwe systeem, zelfs wanneer we snel groeien.’

Verminderen IT-kosten

‘Infor FMS SunSystems Enterprise biedt gebruikers een breed scala aan rapportage- en analysemogelijkheden die de waarde voor executives verhoogt doordat informatie ook sneller beschikbaar is’, zegt Robert Kugel, senior vice president van Ventana Research. ‘Het vermindert de IT-kosten doordat gebruikers gemakkelijk zelf periodieke of ad-hoc-analyses kunnen creëren of wijzigen zonder dat de IT-afdeling daarbij betrokken hoeft te worden. Daarnaast kunnen gebruikers op afstand werken via een browser in plaats van de implementatie van software op elke locatie.’

Smart Transactions

‘FMS SunSystems Enterprise is de nieuwe generatie van financiële managementsystemen waardoor financiële managers niet meer te maken hebben met beperkingen van traditionele applicaties en ‘Smart Transactions’ kunnen inzetten’, zegt Chris Murphy, senior vice president, Financial Management Systems bij Infor. ‘Met de introductie van Infor ION en de nieuwe herkenbare gebruikerservaring profiteren financiële managers tevens van nieuwe workflow mogelijkheden om proactief taken en waarschuwingen van meerdere applicaties te presenteren evenals rolspecifieke informatie, zoals KPI’s en rapporten.’

Extra informatie

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die 70.000 klanten in 125 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.