Skip to Content

Hitachi Automotive versterkt financiële rapportage met Infor

EMEA – December 21, 2011, 18:00 PM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag aan dat Hitachi Automotive Systems Americas, Inc, Infor10 corporate Performance Management (PM10) heeft geïmplementeerd om het begrotingsproces te consolideren en de financiële rapportage te vereenvoudigen. Hitachi Automotive medewerkers hebben nu toegang tot de gegevens van elk van Hitachi's vijf locaties waarbij Infor CPM in gebruik is. Dit zorgt voor snellere financiële goedkeuringen en de vereenvoudiging van het terugvinden van datagegevens. Daarnaast speelt de schaalbaarheid en multi-currency functionaliteit van Infor CPM een belangrijke rol in de wereldwijde groei van Hitachi, hieronder vallen ook de plannen voor een nieuwe vestiging buiten de Verenigde Staten.


Nieuws

  • Hitachi Automotive heeft Infor CPM geselecteerd voor het consolideren van de financiële gegevens om financiële managers in staat te stellen te bekijken hoe specifieke producten invloed hebben op top-line nummers. De oplossing biedt meer controle over het begrotingsproces, wat resulteert in een snellere en eenvoudigere overeenstemming.
  • Infor CPM consolideert budgetbegrotingen die zijn goedgekeurd door iedere afzonderlijke Hitachi vestiging om zo een ??volledig beeld van alle financiële gegevens te creëren, hierdoor kunnen afdelingen betere beslissingen nemen.
  • Infor CPM biedt Hitachi Automotive de schaalbaarheid en functionaliteit die nodig is voor wereldwijde uitbreiding van het bedrijf, inclusief de noodzaak voor multi-currency transacties en het leveren van één oplossing om op elke Hitachi vestiging over de hele wereld te kunnen werken.
  • Hitachi Automotive kan nu eenvoudig kwartaalrapportages voor het hoofdkantoor genereren. Door het consolideren van financiële gegevens met Infor CPM krijgen interne en externe accountants hierdoor meer inzichtelijkheid.
  • Infor Consulting Services (ICS) werkt samen met Hitachi Automotive om de implementatie op tijd en volgens het afgesproken budget op elke locatie te voltooien.

Hitachi Quote
“Voor de implementatie van Infor CPM waren we alleen in staat om de jaarrekening voor grote productfamilies als één geheel te genereren”, aldus Dianna Thompson, business consultant systemen, Hitachi Automotive. “Nu kunnen we de financiële gegevens rapporteren op een veel meer gedetailleerd en op productniveau zodat het management meer inzicht krijgt in de productiekosten.”

Infor Quote
“Infor Corporate Performance Management helpt bedrijven door het vastleggen en het controleren van financiële gegevens. Daarnaast levert het kritische resultaten aan alle financiële belanghebbenden”, zegt Scott Lindsay, directeur Product Management bij Infor. “Of het nu in de productie, distributie, horeca, gezondheidszorg, of de kleinhandel is, Infor CPM verschaft een betere budgetbegroting en biedt een totaalbeeld van de bedrijfsfinanciën, hierdoor kunnen de gebruikers de financiën consolideren en de exacte financiële rapporten publiceren.”


Aanvullende informatie

Inschrijving kan worden verzocht voor toegang tot online content.

  • Infor10 Corporate Performance Management website - www.infor.com/solutions/pm/
  • Performance Management demo’s - www.infor.com/company/solutiondemos/solutiondemos-pm/

Over Hitachi Automotive Systems, Ltd.

Hitachi Automotive Systems America, Ltd. is een volledige dochtermaatschappij van Hitachi, Ltd. Het bedrijf is gewijd aan de ontwikkeling, vervaardiging, verkoop en diensten van automobielcomponenten, industriële machines en systemen, etc. Het biedt een uitgebreid assortiment van automobielsystemen, waaronder motormanagementsystemen, elektrische aandrijfsystemen, aandrijfcontrole en auto-informatiesystemen. Voor meer informatie, ga naar de website van het bedrijf op http://www.hitachi-automotive.us/index.html

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.