Skip to Content

Infor10 Automotive optimaliseert Groeneveld’s bedrijfsprocessen

EMEA – May 30, 2012, 03:33 AM

Infor, leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt aan dat Groeneveld Transport Efficiency B.V. zijn samenwerking met Infor uitbreidt. De leverancier van automatische vetsmeer-, oliemanagement- en veiligheidssystemen evenals GreenCat IT-oplossingen voor de logistieke markt kiest voor Infor10 Automotive en implementeert op een wereldwijde basis Infor10 ERP Enterprise (LN), Infor10 ION, Infor10 Barcode, Infor10 Automotive Information Exchange (AutoConnect) en Infor10 PLM Discrete (PLM8). Hiermee kan het bedrijf de efficiëntie van zijn bedrijfsprocessen optimaliseren. Daarnaast spelen deze oplossingen een belangrijke rol in Groeneveld’s wereldwijde groeiplannen.

Groeneveld Transport Efficiency BV, die afgelopen jaar zijn 40-jarig bestaan vierde, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte autoleverancier die oplossingen op maat levert. Om te voldoen aan de complexe eisen van de auto-industrie en aan de veranderingen in de vraag van klanten vereiste Groeneveld een gestandaardiseerde oplossing met goede ondersteuning.

Infor10 Automotive helpt het bedrijf de transparantie te vergroten en de wereldwijde logistieke zichtbaarheid te verbeteren. Bovendien kan Groeneveld de foutkans en het aantal duplicaten verminderen dankzij een eigen database met tekeningen. Het snel aanvaarden van nieuwe eisen van OEM’s en zijn partners resulteert in verbeterde productiviteit. Door het vervangen van meerdere externe oplossingen worden bovendien kosten bespaard.
Infor10 ION, Infor’s open middleware platform biedt snelheid, interoperabiliteit en zorgt ervoor dat Infor en niet-Infor-applicaties met elkaar werken. Dankzij Infor10 Automotive Exchange (AutoConnect), een strategische automotive-oplossing van Infor, profiteert Groeneveld van de geautomatiseerde uitwisseling van informatie met partners zonder aanpassingen, waarmee het proces van order naar geld op de bank gestroomlijnd wordt op basis van Infor10 ERP Enterprise (LN).
De oplossingen zullen in fasen worden geïmplementeerd, eerst in het Nederlandse hoofdkantoor en in Italië en daarna in twintig andere locaties. Binnen de komende drie jaar zal het gehele project voltooid zijn.

Infor quote
"Veel van 's werelds grootste autofabrikanten, zoals Ferrari, vertrouwen op Infor’s specifieke oplossingen voor de auto-industrie om hun bedrijfsvoering te verbeteren", zegt Theo Koster, Country Manager van Infor Benelux. "Dankzij de verbeterde interoperabiliteit, meer inzicht in hun activiteiten en meer flexibiliteit kan Groeneveld winstgevend groeien in een steeds competitievere mondiale omgeving en zijn operationele efficiëntie verbeteren."

Extra informatie

Over Groeneveld Transport Efficiency B.V.
Groeneveld Transport Efficiency B.V., onderdeel van de Groeneveld Groep, is een internationaal opererende onderneming met producten en diensten voor de sectoren transport, industrie en off-road. Onder het motto ‘Your efficieny is our challenge’ ontwikkelt en produceert de onderneming automatische vetsmeersystemen, Greensight camera- en akoestische veiligheidssystemen en Oilmaster oliemanagement systemen.

Het bedrijf, dat vorig jaar zijn 40-jarig bestaan vierde, telt naast het hoofdkantoor in Gorinchem twee eigen productiebedrijven in Italië en Israël en eigen verkoop- en servicevestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Marokko, Zuid-Afrika, India, China, Australië en Nieuw Zeeland. Daarnaast wordt de onderneming in een aantal landen vertegenwoordigd door zelfstandige dealers en importeurs. Groeneveld Groep telt ruim 500 medewerkers en is wereldwijd actief in meer dan dertig landen. Voor meer informatie, zie www.groeneveld-group.com.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.