Skip to Content

Infor wordt officiële leverancier voor Scuderia Ferrari

EMEA – February 09, 2012, 08:46 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, wordt de officiële leverancier voor Scuderia Ferrari, het meest succesvolle Formule 1-team. De meerjarige sponsorovereenkomst versterkt de langetermijnrelatie met Ferrari.

Het logo van Infor zal verschijnen op Scuderia Ferrari’s F1-deelnemer, maar ook op voertuigen die het raceteam ondersteunen, communicatiemiddelen, de website en officiële merchandising producten. Het sponsorschap maakt Infor zichtbaar bij ruim 500 miljoen Formule 1-racefans en mensen die televisie kijken in 187 landen. Daarnaast zal Infor zich wereldwijd kunnen profileren op de twintig Formule 1 Grand Prix-locaties.

‘De gezamenlijke doelen op het gebied van snelheid en kwaliteit brengen Infor en Ferrari samen’, zegt Charles Phillips, CEO van Infor. ‘We kijken ernaar uit samen te werken met het prestigieuze Ferrari Formule 1-raceteam om de ambities van het nieuwe Infor over te brengen. Onze software helpt Ferrari bij het bouwen van geweldige auto’s, waaronder Formule 1-auto’s. We hebben Ferrari daarnaast geholpen bij het significant uitbouwen van hun productiecapaciteit om aan de groeiende vraag te voldoen, zonder daarbij een nieuwe fabriek te moeten bouwen.’

‘We verwelkomen Infor van harte in ons portfolio van officiële leveranciers’, zegt teamaanvoerder Stefano Domenicali. ‘Infor is een wereldwijd leider in zakelijke diensten en softwareapplicaties en onze bedrijven werken goed samen. Het is van groot belang voor Ferrari om op partners te kunnen rekenen die uitblinken, en competitie en het najagen van succes hoog in het vaandel dragen.’

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.