Infor door Ventana Research uitgeroepen tot “Hot Vendor”

EMEA – June 25, 2012, 08:53 AM
Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat Ventana Research het bedrijf heeft aangemerkt als een belangrijke softwareleverancier in zijn 2012 Value Index for Financial Performance Management (FPM). De softwareleverancier kreeg een score van 88 procent voor het laten aansluiten van zijn aanbod op de FPM softwarebehoeften van kopers en behoort nu tot leveranciers met de hoogste score.

Voor de bepaling van de rangorde evalueerde Ventana Research de software op zeven gebieden: gebruiksvriendelijkheid, beheersbaarheid, betrouwbaarheid, mogelijkheden, aanpassingsvermogen, validatie van de leverancier en total cost of ownership en return on investment.

“Infor blijft een marktleider op het gebied van Financial Performance Management,” zegt Robert Kugel, Senior Vice President bij Ventana Research. “Hun FPM suite is met name sterk in planning, budgetteren en voorspellen en helpt met het koppelen van corporate strategieën aan operationele processen. De oplossing biedt inzicht en informatie die gebruikt kan worden om de productiviteit te verhogen, de kosten te beheersen en de omzetgroei voor hun klanten te verbeteren.”

Infor10 Corporate Performance Management biedt bedrijven meer inzicht in het bedrijf waardoor de kwaliteit van het plannen, budgetteren en rapporteren toeneemt. De oplossing omvat de modules: Infor10 CPM Planning, Budgeting and Forecasting, Infor10 CPM Financial Consolidation, Infor10 CPM Strategy Management en Infor10 CPM Reporting & Analysis.

Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/solutions/pm/.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.
Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.