Skip to Content

Nytt samarbete mellan Infor och Ciber ger kundanpassade lösningar

Sweden – July 04, 2012, 00:00 AM

Infor och det globala IT-konsultföretaget Ciber ingår ett strategiskt samarbetsavtal. I och med partnerskapet kommer implementationen av Infors lösningar att gå snabbare, samtidigt som antalet konsulter utbildade på Infors applikationer ökar signifikant. Båda företagen levererar branschspecifika tjänster och implementeringsmetoder som Cibers 7 000 konsulter kan använda för att implementera Infors applikationer snabbare och mer effektivt.

Bland de första att dra nytta av samarbetet är serviceverkstäder och leasingfirmor. Infors M3-produkt, tillsammans med Cibers konsulttjänster, resulterar i en lösning som är snabb att implementera och hanterar den dagliga verksamheten kring produktion, distribution och lagerhållning, för företag inom branscher som tillverkning, mode och livsmedel. Den integrerade lösningen ger företag bättre insyn i vad som sker i organisationen, så som hantering av tillgångar, kundservice och finansiell information. Med en och samma lösning blir det enklare för företaget att snabbt reagera och åtgärda eventuella problem, vilket blir allt viktigare på dagens snabbt föränderliga marknad.

  • Infors strategi att erbjuda våra kunder branschspecifika lösningar kräver strategiska partnerskap med branschledare. Ciber är en perfekt partner för Infor med tanke på företagets expertis i våra viktigaste branscher, inklusive service, tillverkning, hälsovård, distribution och offentlig sektor, säger Stephan Scholl, direktör på Infor.
  • Alliansen mellan Infor och Ciber kombinerar styrkan av ledande mjukvara och snabb implementering, något som gynnar användarna. På Ciber mäter vi framgång på samma sätt som våra kunder – i resultat. Tillsammans med Infor levererar vi förkonfigurerade lösningar som kortar ned tidsåtgången för implementeringen, ökar användningen och ger mätbara resultat, säger Dave Peterschmidt, vd på Ciber.

Cibers samarbete med Infor går tillbaka till 1995, då företaget ingick ett partnerskap med Lawson Software, som Infor köpte för ett år sedan. Som en av Infors största partners inom systemintegration, implementerar Ciber fullskalig kalibrering och hantering av affärsprocesser, samt support för Infors applikationer och teknik. Ciber tillhandahåller lösningar till stöd för budgetering, finansiella processer och analys, HR samt tillverkning och distribution. Företaget erbjuder också expertis inom flera av de branscher Infor är verksamt inom. Cibers Inforexperter har tillsammans över två miljoner konsulttimmar på Infors produkter.

Om Infor
Infor erbjuder sina drygt 70 000 kunder i 125 länder bättre och mer samarbetsinriktade affärssystem. Infors mjukvara är lätt att köpa, enkel att använda och smidig att hantera. Infors mjukvara är utformad för evolution, inte revolution. Det finns ett bättre sätt. För att ta reda på mer, besök www.infor.com.

Om Ciber
Ciber Inc. är global leverantör av IT-konsulttjänster med 7 000 konsulter i Nordamerika, Europa och Asien. Ciber fokuserar på kundens behov och är ett resultatinriktat företag med ca 7 miljarder kronor i årsomsättning. Ciber samarbetar med organisationer för att utveckla teknikstrategier och produkter som ger affärsvärde. Företaget grundades 1974 och är noterat på New York Stock Exchange (NYSE: CBR). För mer information, se www.ciber.com.

För mer information, kontakta:

Tanja Hossfeld, Infor
+49 (0)172 748 11 11
tanja.hossfeld@infor.com

Joel Brandell, Cloudberry Communications
070-707 64 04 94
joel@cloudberry.se

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.