Skip to Content

Stephan Scholl ny direktör för Infor

Sweden – April 19, 2012, 00:00 AM

Stephan Scholl är ny direktör (President) för Infor. Stephan kommer att vara ytterst ansvarig för global försäljning, konsulttjänster, samarbeten och återförsäljare, samt vara rådgivare i stora kunduppdrag. Han kommer att rapportera till vd Charles Phillips.

Stephan har tidigare varit vd för Lawson Software, som sedan den 5 april 2012 är en del av Infor. Han började på Infor i december 2010 som vice vd för Infors globala verksamhet, innan han övergick till att leda Lawson. Innan dess var Stephan chef för Oracle Utilities Global Business-enhet, där han medverkade till att etablera Oracle Utilities som en marknadsledare och spelade en viktig roll i att styra företagets miljöstrategi. Mellan 2006 och 2009 ansvarade Stephan för Oracles konsultverksamhet i Nordamerika.

  • I nästan tio år har jag personligen följt Stephans framgångsrika karriär, hans ingående kunskap om vår verksamhet, hans branscherfarenhet och affärsledning, och hans fokus på att driva affärer och innovation för våra kunder. Stephans ledarskap har varit en starkt bidragande faktor till den senaste tidens framgångar för företaget, som omfattar fem kvartal i följd med en dubbelsiffrig tillväxt av licensförsäljning. Det är med stor glädje att få kunna belöna Stephan för hans framstående insatser med rollen som direktör, säger Charles Phillips, vd för Infor.

Stephan Scholl och Duncan Angove kommer att dela ordförandeskapet för Infor, och Duncan fortsätter som ansvarig för utveckling och support. Stephan Scholl kommer att vara baserad vid Infors nya huvudkontor och utvecklingscenter i New York, när det öppnar senare i år.

Pressbild
http://dl.dropbox.com/u/9466/Infor_Stephan_Scholl.jpg

Om Infor
Infor är världens tredje största leverantör av affärssystem. Infor hjälper fler än 70 000 mellanstora och stora företag inom olika branscher att effektivisera sin verksamhet och öka tillväxten. För mer information om Infor, se www.infor.com.

För mer information, kontakta:
Tanja Hossfeld, Infor
+49 (0)172 748 11 11
tanja.hossfeld@infor.com

Anna Lagerkvist, Cloudberry Communications
070-240 88 25
anna@cloudberry.se

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.