Skip to Content

Infor10 EAM nu tillgänglig i molnet

Sweden – April 03, 2012, 00:00 AM

Infor lanserar en molnversion av sin populära Infor10 EAM-lösning (enterprise asset management).

Funktionaliteten i den molnbaserade versionen är densamma som den som körs på plats, men körs istället i en miljö som hanteras av Infor. Detta ger betydligt lägre underhållskostnader och underlättar samtidigt uppgraderingar. Infor10 ION kan integreras från Infor10 EAM tillsammans med andra applikationer från såväl Infor som andra leverantörer, inklusive ERP-lösningar, oavsett om de körs på plats eller i molnet. Den ökade integreringen underlättar arbetsflödes- och beslutsfattandeprocesser samt ger bättre lönsamhet.

  • Kostnadsbesparingar är i de flesta företag mer nödvändigt än någonsin. Att välja den molnbaserade versionen av Infor10 EAM är ett väldigt bra alternativ eftersom det inte kräver att IT-infrastrukturen utvidgas, säger Kevin Price, ansvarig för EAM-lösningar på Infor.

Molnversionen av Infor10 EAM lanserades under den nyligen arrangerade konferensen EAM Customer Forum i Greenville, South Carolina, där 400 av Infors kunder, partners och produktexperter samlades för att diskutera sina erfarenheter. Mest uppmärksamhet fick de molnbaserade lösningarna, där företag som Invenergy, JBT AeroTech, Black Hills Corporation och Keystone Foods berättade om sina erfarenheter av den nyligen lanserade Infor10 EAM.

Den 22-25 april går Infors konferens Inforum 2012 av stapeln i Denver, Colorado. Inforum är den största årliga sammankomsten för Infors och Lawsons kunder.

Om Infor
Infor erbjuder sina drygt 70 000 kunder i 125 länder bättre och mer samarbetsinriktade affärssystem. Infors mjukvara är lätt att köpa, enkel att använda och smidig att hantera. Infors mjukvara är utformad för evolution, inte revolution. Det finns ett bättre sätt. För att ta reda på mer, besök www.infor.com.

För mer information, kontakta:
Tanja Hossfeld, Infor
+49 (0)172 748 11 11
tanja.hossfeld@infor.com

Anna Lagerkvist, Cloudberry Communications
070-240 88 25
anna@cloudberry.se

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.