Skip to Content

Infor lanserar lösning för integrering med tredjepartsapplikationer

Sweden – December 15, 2011, 00:00 AM

Infor lanserar Infor10 ION, en lösning som integrerar med tredjepartsapplikationer. Infor10 ION är en öppen plattform med hög hastighet, interoperabilitet och hantering av företagsinformation i samtliga applikationer, även de från andra tillverkare. ION Connector gör det möjligt att integrera lösningen även med SAP-applikationer. Det finns även planer på övriga integrationsmöjligheter framöver med applikationer som inte är skapade av Infor, däribland flertalet Oracle-applikationer. Kunder till Infor kan även skapa egna skräddarsydda applikationer. Infor ION Connector för SAP är tillgänglig för Infor10 PLM Process (Optiva), Infor10 EAM Enterprise och Infor10 Supply Chain Execution. Möjlighet att integrera med Infor10 Supply Chain Planning beräknas bli möjligt under första kvartalet av 2012. Ytterligare Inforapplikationer blir tillgängliga allt eftersom.

Funktioner i Infor10 ION Suite:

  • ION Business Vault – en arkivlösning där ION Suite lagrar företagsdata, och erbjuder en robust plattform för rapportering, företagsinformation och analyser.
  • ION Connect – kommunikation and säker datahantering inom företagets enheter eller i molnet.
  • ION Desk – ett webbaserat gränssnitt som registrerar samtliga Infor ION-tjänster.
  • ION Event Management – automatiserad övervakning av uppgifter som även ger proaktiva varningar.
  • ION Pulse – kan liknas vid en hybrid av Google Alerts och Twitter för att spåra förbestämda sökord inom ett företag. När ett sökord dyker upp inom någon applikation, får den som angivit det snabbt reda på det.

Ytterligare material*

* Notera att det kan krävas registrering för att komma åt detta innehåll.

För mer information, kontakta:
Tanja Hossfeld, Infor
+49 (0)172 748 11 11
tanja.hossfeld@infor.com

Lovisa Fredriksson, Cloudberry Communications
073-433 31 10
lovisa@cloudberry.se

Om Infor
Infor erbjuder sina drygt 70 000 kunder i 164 länder bättre och mer samarbetsinriktade affärssystem. Infors mjukvara är lätt att köpa, enkel att använda och smidig att hantera. Infor hjälper företag att förbättra sin verksamhet och driva tillväxt. För mer information, se www.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.