Skip to Content

Ny version av Infor10 PLM Process samlar alla företagsapplikationer i ett och samma system

Sweden – January 12, 2012, 00:00 AM

Infor lanserar en ny version av hanteringsverktyget Infor10 PLM Process (Optiva). Den nya versionen innehåller Infor10 PLM Process (Optiva) och Infor10 Workspace och kräver endast en inloggning. Den flexibla mellanvaran gör att alla företagsapplikationer samlas i ett och samma system.

Infor10 PLM Process går att integrera med applikationer från Infor såväl som tredjepartsapplikationer och lagrar bakgrundsskript i ett bibliotek. Detta gör att företag inte behöver ändra eller koda om systemet efter en uppdatering.

PLM Process går att integrera med flertalet SAP-applikationer genom Infor10 ION, vilket ger bättre anslutning, övervakning av affärsprocesser, informationsutbyte samt förbättrar arbetsflöde och samarbete inom företaget.

PLM Process används av många företag världen över, exempelvis AkzoNobel, Cargill och Yves Rocher.

  • Processtillverkare ställs hela tiden inför nya krav och utmaningar kring att tillverka produkter och snabbt få ut dem på marknaden. Infor10 PLM Process, Infors ION- och Workspace-lösningar, skriptbibliotek och en webbklient ger företag högre hastighet och bättre samarbetsmöjligheter än någonsin tidigare, säger Venkat Rajaji, produktutvecklare på PLM Infor.

Ytterligare information

För mer information
Tanja Hossfeld, Infor
T: +49 (0)172 748 11 11
E: tanja.hossfeld@infor.com

Anna Lagerkvist, Cloudberry Communications
T: 070-240 88 25
E: anna@cloudberry.se

Om Infor
Infor erbjuder sina drygt 70 000 kunder i 125 länder bättre och mer samarbetsinriktade affärssystem. Infors mjukvara är lätt att köpa, enkel att använda och smidig att hantera. Infors mjukvara är utformad för evolution, inte revolution. Det finns ett bättre sätt. För att ta reda på mer, besök www.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.