Årets upplaga av användarkonferensen Inforum den största någonsin: fokus på det föränderliga affärslandskapet

Sweden – February 06, 2012, 00:00 AM

Årets upplaga av Infors användarkonferens Inforum 2012 äger rum på Colorado Convention Center i Denver den 22-25 april. Med fler än 700 föredrag och seminarier är konferensen den största Infor-mässan hittills.

Inforum riktar sig till Infors kunder och partners, som vill lära sig och maximera värdet av sina Infor- och Lawsonapplikationer. Temat för årets konferens är ”Specialized by Industry, Engineered for Speed” och är tänkt att ge kunder en inblick i det ständigt föränderliga affärslandskapet. På konferensen kan besökarna möta ledningen på Infor och Lawson, få kunskap om nya produkter som Infor10, ION, Workspace, CloudSuite, Motion och InForce Everywhere, samt testa nya produkter och lösningar inom ERP, SCM, PLM och EAM. Inforum 2012 inleds med en välkomstreception på söndagskvällen den 22 april. Måndagen inleds med ett välkomsttal av Charles Phillips, vd för Infor, följt av föredrag och seminarier. Under tisdagen hålls ett allmänt föredrag under förmiddagen, följt av seminarier och en öppen kvällsmottagning och liveunderhållning på kvällen. Konferensen avslutas den 25 april efter en halvdags seminarier. Kunder till Infor och Lawson kan registrera sig för eventet här. Rabatterat pris fram till den 17 februari.

Ytterligare material:
Inforum 2012: http://www.inforum2012.com
Registrering: https://secure.jackmorton.com/inforum2012/

För mer information, kontakta:
Tanja Hossfeld, Infor
+49 (0)172 748 11 11
tanja.hossfeld@infor.com

Anna Lagerkvist, Cloudberry Communications
070-240 88 25
anna@cloudberry.se

Om Infor
Infor erbjuder sina drygt 70 000 kunder i 125 länder bättre och mer samarbetsinriktade affärssystem. Infors mjukvara är lätt att köpa, enkel att använda och smidig att hantera. Infors mjukvara är utformad för evolution, inte revolution. Det finns ett bättre sätt. För att ta reda på mer, besök www.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Or connect via: Linkedin