Skip to Content

Infor introduceert cloud aanbod voor ‘equipment’ branche

EMEA – October 31, 2012, 05:17 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, komt met een cloud gebaseerd aanbod van zijn applicatiesuite voor de equipment branche. Het inzetten van Infor-applicaties in de cloud helpt bedrijven die machines en componenten maken hun technologie te moderniseren, IT-infrastructuur te optimaliseren, implementatietijd te versnellen en TCO (total cost of ownership) te verlagen. Infor maakt gebruik van IBM Power Systems die zijn gebouwd op open standaarden om een private cloud omgeving te creëren waar Infor-applicaties met meer snelheid en agility kunnen draaien.

"Infor wil klanten in de equipment branche helpen hun efficiëntie te verbeteren - en niet alleen met applicaties die bedrijfsprocessen verbeteren maar ook met technologie die helpt IT-budgetten te verlagen", zegt Theo Koster, regional VP Infor Benelux. "Klanten die ervoor kiezen om Infor-applicaties in de cloud in te zetten, kunnen profiteren van lagere kosten, meer flexibiliteit en upgrades die makkelijker uit te voeren zijn evenals van onderhoud en ondersteuning van Infor's bekroonde Xtreme Support Program."
Meer dan 5.500 klanten in ongeveer 60 landen gebruiken Infor-applicaties voor het ontwikkelen van machines en componenten. Ongeacht of Infor software on-premise of in de cloud wordt ingezet, het helpt klanten belangrijke informatie over de productie, verkoop, service, garantie, financiering en verhuur te centraliseren met een schaalbaar bedrijfssysteem om zo strategische en winstgevende activiteiten te stimuleren.

De introductie van het cloud aanbod voor de equipment branche volgt na recente aankondigingen van investeringen in deze industrie. Die omvatten onder andere een speciaal innovatiecentrum en de oprichting van het Infor CAT Dealer Advisory Council.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten.
Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

# # #
This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific products and services described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this announcement or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product, service or functionality, even if such is described herein. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.