Skip to Content

Infor ION wordt Infor’s bestverkopende en snelstgroeiende product

EMEA – March 11, 2013, 05:30 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, ziet toenemende interesse in zijn Infor ION technologie. Meer dan 900 organisaties in 59 landen hebben ION aangeschaft. Daarmee is ION het bestverkopende en snelstgroeiende product in Infor's portfolio van branchespecifieke softwareproducten.
Infor ION is een flexibel en krachtig integratieframework dat operationele, frontoffice- en backofficesystemen binnen de gehele onderneming verbindt met behulp van op XML gebaseerde standaarden voor documentuitwisseling. ION maakt een moderne ervaring mogelijk die social, mobiel en cloud computing in bestaande omgevingen omvat en verborgen informatie en analyses ontsluit waar en wanneer het nodig is.

Om de sterke groei van dit platform in goede banen te leiden, heeft Infor Steve Moroski aangesteld als senior vice president of Platform Technologies. Moroski, een veteraan met meer dan 20 jaar ervaring, komt van Oracle Corp. vandaan waar hij meest recentelijk werkzaam was in de hoedanigheid van group vice president for engineered systems.
"De sterke interesse in ION en andere platformtechnologieën is een bewijs van de voordelen van een eenvoudig, lichtgewicht middleware gebouwd op open standaarden", zegt Stephan Scholl, president van Infor. "Steve Moroski is de ideale kandidaat om dit snelgroeiende segment voor Infor te leiden. Hij begrijpt platformtechnologieën en de applicaties om bedrijfsprocessen te verbeteren."

Bedrijven die ION inzetten om meerdere Infor-systemen met elkaar te verbinden zijn onder andere: A.Schulman, BAE Systems, Brewster Dairy, Ferrari, Hi-Tech Mouldings, Pan Emirates, Preferred Sands en Pride Industries.

"Een van onze grootste uitdagingen was het verbinden van onze processen om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van juiste en accurate informatie", aldus Luke Rains, system development director bij Preferred Sands. "Integratie is een belangrijk onderdeel van onze systeemfunctionaliteiten. Dankzij het gebruik van ION om processen en Mongoose te integreren om snel en veilig schaalbare applicaties te bouwen, kunnen we snel inspelen op veranderingen en weten we dat onze processen werken en ons informatie verschaffen wanneer we het nodig hebben."

Daarnaast kan ION worden gebruikt om Infor-applicaties met niet-Infor-applicaties te integreren en droeg het bij aan de ontwikkeling van Inforce Everywhere en Inforce Marketing.
"Als bedrijven niet over instrumenten zoals ION beschikken, beperken ze de mogelijkheden van wat ze kunnen aanschaffen en de bedragen die het kost om interfaces tussen systemen te ontwikkelen", zegt Kendal Phipps, senior systems analyst bij Pride Industries. "Te beschikken over de juiste instrumenten is essentieel voor onze groeiambities."

Brewster Dairy, een toonaangevende fabrikant van kaas, gebruikt ION sinds 2011 om Infor ERP en asset management systemen te integreren. Het bedrijf werd beloond voor de vooruitstrevende manier waarop technologie wordt ingezet om prestaties te verbeteren. De kaasfabrikant werd niet alleen uitgeroepen tot "Customer of the Year" tijdens het Inforum in 2012 maar ook Ventana Research erkende de kaasfabrikant voor zijn IT performance management. Daarnaast was Brewster Dairy een finalist in de Saugatuck BEACON awards. Meer informatie over hoe het bedrijf Infor ION inzet is hier beschikbaar.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.