Skip to Content

Openbare bibliotheek Dorval verbetert efficiëntie met Infor V-smart

EMEA – February 05, 2013, 00:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt aan dat de openbare bibliotheek in Dorval, Canada, Infor V-smart heeft geïmplementeerd om internet- en zoekmogelijkheden te verbeteren. De geïntegreerde oplossing is interessant voor het aantrekken van nieuwe leden en voor het verbeteren van de huidige dienstverlening aan bestaande gebruikers via interactieve en online toegang tot zowel digitale als traditionele collecties.

Overzicht

  • Klanten en medewerkers van de bibliotheek kunnen snel toegang krijgen tot de online catalogus en accountinformatie. Ze kunnen heel gemakkelijk items verlengen en reserveren. Bovendien verbetert de oplossing resource tracking evenals het beheer van de collecties.
  • Infor V-smart vermindert handmatige handelingen voor het catalogiseren waardoor tijd kan worden bespaard en de efficiëntie worden verhoogd. Medewerkers kunnen automatisch informatie workflows delen. V-Smart creëert real-time connectiviteit tussen de geïntegreerde modules om er zeker van te zijn dat alle gegevens kloppen.
  • Infor V-smart is momenteel beschikbaar in meerdere talen zodat zowel Engels als Frans sprekende leden het systeem kunnen gebruiken.
  • De bibliotheek wil in de toekomst de Iguana web portal en het discovery platform implementeren waardoor klanten automatisch relevante informatie ontvangen op basis van hun voorkeuren en interesses.

Dorval Public Library quote
"Voorheen konden leden alleen op het systeem inloggen als ze in de bibliotheek waren en konden ze vanuit huis niet zoeken in de collectie of accountgegevens bekijken", aldus Linda Burdayron, Division Chief, Library and Cultural Services, City of Dorval. "Met Infor V-smart kunnen we een nieuwe generatie bibliotheekleden aanspreken via de gezamenlijke gebruikersinterface, geavanceerde zoekmogelijkheden en persoonlijke online omgeving die vanaf elke locatie gebruikt kan worden."

Infor quote
"Infor V-smart helpt bibliotheken interne processen te stroomlijnen door end-to-end oplossingen te bieden die alle bibliotheekactiviteiten beheren", aldus Kevin Curry, SVP, Public Sector bij Infor. "Door het gebruik van geïntegreerde modules deelt Infor V-smart automatisch informatie en bespaart gebruikers tijd in het updaten van het systeem en het verbetert de efficiëntie."

Extra informatie

Over de Dorval Public Library
De openbare bibliotheek ligt aan de westkant van het eiland Montreal, Quebec. De oorsprong van Dorval gaat terug tot 1667 toen het een katholieke missie was. In 1956 werd Dorval een stad die tegenwoordig 18.600 inwoners telt waarvan 7.000 lid zijn van de bibliotheek. Dorval is een tweetalige stad met bijna een gelijk aantal aan Engels en Frans sprekende bewoners.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 194 landen helpt hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruikmaken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten.

Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.