Skip to Content

A. Schulman standaardiseert op Infor

EMEA – July 11, 2012, 03:58 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, maakt vandaag bekend dat A. Schulman, Inc., leverancier van hoogwaardige kunststofverbindingen en harsen, standaardiseert op Infor10 ERP iEnterprise (LX). Hierdoor kan het bedrijf vertrouwen op een enkel ERP-systeem voor zijn wereldwijde activiteiten.

Infor10 ERP iEnterprise vervangt meerdere ERP-systemen, voor reguliere zakelijke toepassingen om onder andere inzicht te verschaffen in de activiteiten in Amerika, Europa en Asia-Pacific. A. Schulman implementeert ook Infor10 ION, Infor’s middleware platform, voor de integratie en onbekommerde uitwisseling van gegevens tussen ERP iEnterprise en andere applicaties om de kwaliteit van de productie te verbeteren.

“Door te migreren naar een wereldwijd ERP-systeem kan A. Schulman een geïntegreerde aanpak volgen voor compleet en visueel operationeel inzicht”, aldus Joe Gingo, Chairman, President en Chief Executive Officer bij A. Schulman, Inc. “Wij moesten onze wereldwijde activiteiten verplaatsen naar een enkel systeem en nadat we Infor10 ERP iEnterprise en Infor’s ION platform en strategie hadden beoordeeld, was het duidelijk dat Infor de ideale partner voor ons is.”

Naast ERP iEnterprise zet A. Schulman ION in voor de integratie van andere applicaties en modules waaronder: Infor10 Demand Planning, Infor10 Advanced Planning en Infor SCM Advanced Scheduling. Ook de Infor Education Performance Accelerator Kit (EPAK), een applicatie voor de ondersteuning en training van eindgebruikers is door A. Schulman gekozen.

Dankzij het Flex Exchange programma van Infor kan A. Schulman oudere versies van Infor ERP systemen goedkoop upgraden naar Infor10 ERP iEnterprise. A. Schulman zal de wereldwijde implementatie van ERP iEnterprise gefaseerd aanpakken.

Over A. Schulman, Inc.
A. Schulman is een toonaangevende internationale leverancier van hoogwaardige kunststofverbindingen en harsen. Deze materialen worden gebruikt in verschillende verpakkingsoplossingen voor consumentenproducten, industriële toepassingen en de automotive branche. Het bedrijf heeft 35 fabrieken wereldwijd waar circa 3100 mensen werkzaam zijn. De netto-omzet voor het boekjaar dat afliep op 31 augustus 2011 bedroeg $2,2 miljard. Meer informatie over A. Schulman is te vinden op: www.aschulman.com.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.