Skip to Content

A. Schulman standardiserar med Infor

Sweden – July 11, 2012, 00:00 AM

A. Schulman, ledande leverantör av plastmaterial, masterbatch och harts, har valt Infor som leverantör av ERP-system. Infor10 ERP iEnterprise (LX) ger A. Schulman ett globalt ERP-system vilket ger enhetliga affärsprocesser i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien. A. Schulman implementerar även Infor10 ION, Infors mellanprogram (middleware), för integration och en smidig delning av data mellan ERP iEnterprise och andra applikationer till stöd för tillverkningsprocessen.

  • Migreringen till ett globalt ERP-system kommer ge A. Schulman möjlighet att skapa enhetliga affärsprocesser och högre operationell effektivitet. I vår globala verksamhet kände vi ett behov av att gå över till endast ett system. Efter att ha utvärderat Infor10 ERP iEnterprise och Infors ION-plattform och strategi, insåg vi att att Infor var vårt självklara val, säger Joe Gringo, VD på A. Schulman.

Förutom ERP iEnterprise kommer A. Schulman använda sig av ION för att integrera andra applikationer och moduler, inklusive Infor10 Demand Planning, Infor10 Advanced Planning och Infor SCM Advanced Scheduling. A. Schulman har också valt Infor Education Performance Accelerator Kit (EPAK), ett omfattande program för support och utbildning av slutanvändare.

Infors Flex Exchange-program kommer ge A. Schulman möjligheter att uppgradera äldre versioner av Infors ERP-system till Infor10 ERP iEnterprise på ett mer kostnadseffektivt sätt. A. Schulman planerar att stegvis fasa ut den globala implemantationen av ERP iEnterprise.

Om Infor
Infor erbjuder sina drygt 70 000 kunder i 125 länder bättre och mer samarbetsinriktade affärssystem. Infors mjukvara är lätt att köpa, enkel att använda och smidig att hantera. Infors mjukvara är utformad för evolution, inte revolution. Det finns ett bättre sätt. För att ta reda på mer, besök www.infor.com.

Om A. Schulman
Med huvudkontor i Akron, Ohio, är A. Schulman Inc. en ledande internationell leverantör av högpresterande platskomponenter och harts, material som kan användas för många typer av kunder inom industri, fordon och förpackning. Företaget har globalt 3 100 anställda och 35 fabriker. Intäkterna uppgick det senaste fiskalåret till 2,2 miljarder dollar. För mer information, se www.aschulman.com

För mer information, kontakta:
Tanja Hossfeld, Infor
+49 (0)172 748 11 11
tanja.hossfeld@infor.com

Joel Brandell, Cloudberry Communications
0707 - 64 04 94
joel@cloudberry.se

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.