Skip to Content

Bakers AS reduserer avfallsmengden med nytt datasystem

Norway – December 03, 2015, 09:33 AM

Det vil også bli enda bedre kontroll på innkjøp, det er forventet økt produktivitet og dataene for økonomiske analyser får høyere kvalitet.

- Gjennom prosessene med å velge og sette ut i livet vårt ERP-prosjekt har brukervennlighet vært en drivende kraft. Vi valgte M3, ikke bare fordi det passer våre behov, men også fordi det er riktig skalert for behovene - og at vi da var i stand til å kjøre i gang med kun noen få modifikasjoner. Det har vært viktig for at folk på fabrikkgulvene skal kunne konsentrere seg om produksjonen, sier Ole H. Nergaard, IT-direktør i Bakers AS.

Denne tilnærmingen har gjort det mulig for Bakers, og ikke bare implementere prosjektet til riktig tid og budsjett, men det har også medført at arbeidere som ikke har jobbet med PC-er før nå mestrer å bruke teknologien på daglig basis.

- Vårt fokus på mikrovertikaler, og vår strategi om å ikke skreddersy løsninger har ført til at vi nå har programvare som er fullstendig på linje med behovene til bransjer som har helt spesifikke behov og dynamikk. Bakers AS jobber på en stor skala, og det betyr at løsningen må være svært godt integrert i forretningsmodellen, sier Einar Broch, administrerende direktør i Infor Norge.


Om Infor

Infor lager forretningsapplikasjoner og løsninger som virker helt fram til sluttbruker, og har solid innsikt i en rekke bransjer som også leveres gjennom Skyen. Med over 13 000 ansatte, og kunder i over 200 land, og territorier.
Se mer info på engelsk:
http://www.infor.com/company/news/pressroom/pressreleases/bakers-m3/.

For å lære mer om Infor, gå til www.infor.com.

# # #


Pressekontakt::

Einar Broch – Managing director
office: +47 66 77 20 05 | mobile: +47 930 55 678
einar.broch@infor.com | http://www.infor.com

Filed Under
  • Press Releases
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.