Skip to Content

BDO certificeert Infor10 ERP Enterprise (LN) en Infor10 ERP Business

EMEA – July 16, 2012, 06:03 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat Infor10 ERP Enterprise (LN) en Infor10 ERP Business (SyteLine) voldoen aan de International Financial Reporting Standards (IFRS) eisen van BDO Audit & Assurance B.V., een organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. BDO's certificering is het resultaat van een uitgebreid onderzoek naar de naleving van de standaarden, betrouwbaarheid en continuïteit van beide applicaties. De certificering toont het vermogen aan van beide oplossingen. Dienstverlenende, productie- en distributiebedrijven kunnen hiermee voldoen aan de IFRS-standaarden en ze blijven naleven.

Infor10 ERP Enteprise en Infor10 ERP Business kunnen geconfigureerd worden ingevolge wettelijke en management rapportage-eisen in verschillende landen en organisatiestructuren. Organisaties kunnen de applicaties als een enkele ERP-oplossing gebruiken binnen de enterprise of inzetten op elke niveau binnen de organisatie - vestiging, land, business unit of corporate. Productiebedrijven kunnen met de applicaties een groot aantal wijzigingen beheren waaronder nieuwe bedrijfslocaties toevoegen, overgenomen bedrijfsonderdelen integreren en nieuwe rapportagevoorwaarden hanteren. Investeren in dergelijke technologie helpt deze organisaties de efficiëntie van financiële processen te verbeteren, kosten te besparen en te voldoen aan IFRS-standaarden.

Daarnaast bieden deze applicaties productiebedrijven een gedetailleerd overzicht van de balans en de kasstroom waardoor ze kunnen voldoen aan transparantienormen ten aanzien van hun bedrijfsvoering. De gevolgen van het niet naleven van wettelijke rapportage-eisen kunnen zwaar zijn. Bedrijven die niet voldoen kunnen verwijderd worden van de beurs en kampen met verminderde marktwaarde.

BDO quote
"Na strenge beoordeling van zowel Infor10 ERP Enterprise (LN) als Infor10 ERP Business (Syteline) bleek dat beide applicaties voldoen aan de IFRS-eisen en dat ze deskundig ontworpen zijn waardoor organisaties makkelijker kunnen overgaan tot deze complexe standaarden," zegt Jur de Vries, Partner Information Technology bij BDO Audit & Assurance B.V. "Wij hebben een groot aantal modules beoordeeld, waaronder voorraad, vaste activa, verkoop en inkoop. Al deze modules voldeden allemaal aan onze eisen, een internationale accounting standaard die al door meer dan 120 landen wordt vereist."

Infor Quote
"Infor10 ERP Enterprise en ERP Business zijn twee toonaangevende ERP-applicaties die meer dan 25 jaar aan kennis bevatten", aldus Mark Humphlett, director of ERP Marketing bij Infor. "Deze applicaties helpen wereldwijd al bijna 10.000 bedrijven complexiteit te verminderen, besluitvorming te verbeteren en innovatie te stimuleren. Door te voldoen aan IFRS-eisen van BDO onderscheiden ze zich nu nog verder."

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.