Skip to Content

BDO certificeert Infor10 Financials Business met IFRS-keurmerk

EMEA – October 18, 2011, 18:00 PM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, maakt vandaag bekend dat BDO Audit & Assurance B.V, een toonaangevende organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy, Infor10 Financials Business (SunSystems) heeft gecertificeerd volgens de International Financial Reporting Standards (IFRS). De certificering door BDO is het resultaat van een uitvoerige audit naar de naleving van de standaarden en de betrouwbaarheid en continuïteit van Infor10 Financials Business software. De certificering onderstreept de mogelijkheid van de software om bedrijven te laten conformeren aan de IFRS-normen.

Infor10 Financials Business stelt bedrijven en organisaties in staat om in overeenstemming met de IFRS-regelgeving te werken binnen verschillende landen en organisatiestructuren. De oplossing kan worden gebruikt binnen de onderneming als een enkel financieel management systeem. Tevens kan het worden ingezet binnen individuele business units- en vestigingen om te voldoen aan de standaarden en andere rapportage- en analysevereisten.

Overzicht

  • De open architectuur van Infor10 Financials Business is ontworpen om de integratie met bestaande ERP-, financiële en andere systemen mogelijk te maken om zo betere wereldwijde kosteneffectieve rapportage- en analysemogelijkheden te creëren.
  • Met Infor10 Financial Business kan men eenvoudig aan de multi-rapportage-eisen voldoen. In aanvulling op IFRS biedt de oplossing een verbeterde managementrapportage.
  • Door de invoering van Infor10 Financials Business om IFRS compliant te zijn wordt de financiële en operationele transparantie verbeterd waardoor organisaties betere, op feiten gebaseerde, beslissingen kunnen nemen.
  • Infor10 Financials Business vermindert het risico en verbetert de financiële controles door middel van een geteste en configureerbare oplossing om aan de IFRS en andere rapportage-eisen te kunnen voldoen.
  • Meer dan 9.000 klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld gebruiken Infor10 Financials Business (SunSystems).

Beter internationaal zaken doen

‘Infor10 Financials Business is volledig IFRS compliant en vakkundig ontworpen om organisaties in staat te stellen over te stappen op en te conformeren aan deze complexe normen,’ zegt Jur de Vries, partner bij BDO IT Audit & Assurance BV. ‘Met meer dan 100 landen die naleving van de IFRS vereisen, is een oplossing zoals Infor10 Financials Business een essentieel instrument voor elk bedrijf met wereldwijde activiteiten. Met deze oplossing kunnen bedrijven een strategische aanpak van compliance kiezen om zodoende substantiële pijnpunten van wereldwijde zaken te verlichten. Daarnaast zullen bedrijven, die proactief omgaan met de IFRS, waarschijnlijk worden beloond met een proces dat minder kostbaar en ontwrichtend is.’

Multidimensionale rapportage

‘De certificering door BDO van Infor10 Financials Business als IFRS compliant is een belangrijke erkenning van onze mogelijkheden om onze klanten een betere bedrijfsperformance te bieden met minder bedrijfsrisico’s,’ zegt Rod Radojevic, directeur, solutions management bij Infor. ‘Infor10 Financials Business onderscheidt zich door de financiële beheermogelijkheden, multidimensionale rapportage en analyse en een uniform grootboek voor snellere toegang tot de cruciale bedrijfsinformatie.’

Over BDO
BDO is het vijfde grootste netwerk van openbare accountantskantoren ter wereld met meer dan 46.000 werknemers in 119 landen. BDO is gericht op het helpen van klanten in een steeds veranderende economie en markt door op een consistente basis kwalitatief hoogstaand advies te verstrekken en diensten te leveren. Voor meer informatie over BDO, kunt u terecht op www.bdointernational.com.

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.