Skip to Content

Biblionet Groningen verbetert gebruikerservaring dankzij V-smart van Infor Libraries

EMEA – December 11, 2013, 03:34 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat Biblionet Groningen het webgebaseerde bibliotheeksysteem V-smart van Infor Libraries heeft geïmplementeerd. Hiermee vervolgen Infor en Biblionet Groningen een jarenlange succesvolle samenwerking waarin een uitmuntende dienstverlening aan bibliotheekgebruikers in de provincie Groningen centraal staat.

Ann Melaerts, algemeen directeur Infor Library and Information Solutions, zegt: “Biblionet Groningen is al geruime tijd klant van Infor en gebruikte voorheen Vubis Smart, de voorganger van V-smart. Wij zijn zeer enthousiast dat Biblionet Groningen op V-smart is overgegaan. Bibliotheekpersoneel beschikt nu over de softwaretools om gebruikers van de bibliotheek betere diensten te leveren dankzij toegang tot middelen zowel binnen de bibliotheek als daarbuiten.”

Biblionet Groningen is het netwerk van openbare bibliotheken en bibliobussen in de stad en provincie Groningen. Ruim 160.000 bibliotheekleden lenen jaarlijks meer dan 6 miljoen boeken, cd's, dvd's en tijdschriften. Biblionet Groningen omvat ruim 60 bibliotheken, circa 70 bibliobushaltes en een service- en kenniscentrum. Met het gebruik van V-smart, geniet de bibliotheek nu van de voordelen van één browseromgeving waarvan alle applicatielogica zich op de server bevindt. Zo hoeft er geen cliëntsoftware te worden geïnstalleerd en kan Biblionet Groningen het personeel gemakkelijke toegang verlenen tot alle functies. Dit verbetert de gebruikerservaring en de implementatiesnelheid en verzekert eenvoudig beheer van V-smart.

Met V-smart springt Biblionet Groningen in op technologische veranderingen in de bibliotheekwereld, de verdere digitalisering en de vraag naar een gebruiksvriendelijke en modern vormgegeven gebruikersinterface. Hanneke de Jong, Informatie Communicatie Technologie Biblionet Groningen en projectleider V-smart, zegt over de samenwerking met Infor: “Wij zijn tevreden met het resultaat. De samenwerking tussen Infor en Biblionet Groningen is goed verlopen. Biblionet Groningen is nu druk met de voorbereidingen voor V@school.” V@school is een product van Infor waarmee openbare bibliotheken specifieke diensten kunnen leveren aan scholen in het (basis-)onderwijs.

Over Infor
Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn om snelheid te realiseren, gebruikmaken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com. Voor meer informatie over de bibliotheekoplossingen van Infor, zie: http://nl.infor.com/bibliotheken/

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.