Skip to Content

Channelpartners kiezen vaker voor Infor

EMEA – March 21, 2012, 09:20 AM

Infor, leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, ziet meer interesse in het Infor Partner Network (IPN). Sinds de introductie van het IPN vorig jaar juni hebben al meer dan 110 channelpartners over de hele wereld zich aangesloten als nieuwe reseller van Infor-producten. Hieraan bijgedragen hebben de recente groei van Infor, de innovatieve nieuwe producten en toegenomen ondersteuning en middelen voor partners. Infor heeft zich als doel gesteld in de komende drie jaar 400 nieuwe samenwerkingsverbanden met resellers te sluiten.

“Verdere ontwikkeling van ons channelpartnerprogramma is belangrijk voor ons omdat het groei in alle regio’s over de wereld stimuleert en een belangrijke rol speelt in het succes van ons bedrijf”, zegt Jeff Abbott, vice president, Global Alliances and Channels, Infor. “Met een sterke licentiegroei in vier opeenvolgende kwartalen, jaar-op-jaar, willen zakelijke resellers graag deel uitmaken van Infor’s voortdurende evolutie en uitbreiding. Wij lopen voorop op het gebied van innovatie en channelpartners zien een sterke groeipotentieel door samen te werken met Infor.”

Nieuwe partners zijn onder andere: het Nederlandse IBIS, Brinel, Cambridge Online Systems Limited, Consultoria e Serviços Ltda., Lucidity Consulting Group, Premier Computing, Inc. en VICOR Business Services, Inc.

“Wij hebben ervoor gekozen deel uit te maken van het Infor Partner Network vanwege de zware investeringen in research and development en de focus op nieuwe producten in een versneld tempo”, zegt Noermeson Tertuliano da Silva, director of Poliedro Informática, Consultoria e Serviços Ltda. “Wij geloven dat Infor de concurrentie voorbijstreeft op het gebied van innovatie, met name met de zakelijke software ION en Infor10 Workspace, die allebei afgelopen jaar zijn uitgebracht. Het verkopen van Infor-producten helpt ons met het verhogen van onze winst door juist die producten te bieden waar onze klanten naar op zoek zijn.”

“Veel van de Lucidity-klanten gebruiken meerdere enterprise systemen en veel gebruiken Infor. Onze klanten vragen vaak naar Infor en willen een alternatief voor andere oplossingen”, zegt Clint Brice, CEO, Lucidity Business Solutions. “Met onze focus op verticale markten was Infor een natuurlijke stap voor ons bedrijf om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten.”

Leden van het Infor Partner Network profiteren van een verscheidenheid aan tools en ondersteuning waarmee ze een rendabele en duurzame business rond Infor-producten kunnen realiseren. Onder de tools hoort een incentive gebaseerde commissiestructuur, maatwerktrainingen en certificeringen, en een Market Development Funding (MDF) programma om partners te helpen plannen hoe ze het beste kapitaal kunnen inzetten om toekomstige winst te genereren.

“De training die we kregen was uitstekend en de toegang tot Infor verkoopinstrumenten blijkt zeer waardevol in onze positionering om onze activiteiten uit te breiden”, zegt John Vivian, president, VICOR Business Services, Inc. “De investering van Infor in dit programma is bemoedigend en geeft ons het gevoel dat we uitgerust zijn om te groeien zoals Infor groeit. Daardoor zijn ze de ideale partner voor ons.”

Infor gaat verder met het werven van resellers uit alle regio’s om een wereldwijd netwerk op te bouwen en zo ondersteuning en diensten van de hoogste kwaliteit te bieden evenals de beschikbaarheid van de diverse oplossingen uit te breiden. Wilt u een Infor Channel Partner worden, vindt u meer informatie op: www.infor.com/company/partners/recruitment/.

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 70.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.