Dansk frugt- og grøntgigant spænder nyt ERP-system for vækstvognen

Denmark – March 26, 2015, 11:00 AM

Fra det gamle Grøntorv på Israels Plads og Grøntorvet i Valby har Brdr. Lembcke siden 1923 importeret frugt og grønt til danskerne. Opkøb på opkøb i og uden for landets grænser har ført til en absolut førerposition for virksomheden, som siden 2006 har været ejet af Total Produce Nordic. Virksomheden har appetit på mere, og derfor investeres der nu i et nyt ERP-system fra Infor.

Total Produce Nordic har valgt Infors M3-løsning som motoren i en ambitiøs vækststrategi. Virksomheden er i dag til stede på 90 lokationer i Europa og er med en distribution på over 300 mio. kasser frisk frugt og grønt årligt Europas største. Ud over Lembcke ejer virksomheden også EverFresh, den største importør af frugt og grønt i Sverige.

Gennemsigtighed og sporbarhed
Det nye ERP-system skal sikre gennemsigtighed og effektiv sporbarhed af alle varer på tværs af den hastigt voksende internationale organisation, samt strømline de administrative processer. Valget faldt på Infor, som både på TCO, skaleringsmuligheder og ikke mindst branchespecifik funktionalitet var i en klasse for sig selv.

-Infors M3-løsning opfylder alle de krav, friskvarebranchen har. Det er et vigtigt skridt på vejen mod øget vækst, at alle vores produktdata på tværs af Norden bliver mere transparente og korrekte, og at vores processer som fx intern fakturering bliver smidigere, siger Tom Stengade, CFO i Total Produce Nordic.

Dyb branchefunktionalitet gavner økonomien
Ifølge Infors danske direktør Søren Pedersen er marginerne i friskvarebranchen barberet ned til et minimum. Virksomhederne skal opfylde nogle ganske særlige og skrappe betingelser, og derfor kan de meget sjældent få opfyldt deres behov med almindelige standardløsninger.

-Friskvareleverandørerne balancerer på en knivsæg mellem tomme hylder og overskud af varer, som har passeret sidste salgsdato. Kravene til forecasting og korrekt demand planning er derfor ekstra skærpede i denne branche. Dertil kommer et konstant pres fra detailleddet for at modtage varerne så hurtigt som muligt, så de får længst mulig levetid i butikkerne. Så vi har at gøre med en branche med ekstremt høje krav til agilitet og sporbarhed, som ERP-systemet skal understøtte. Det kræver specifik funktionalitet, som standardløsningerne på markedet ikke indeholder, siger Søren Pedersen, direktør i Infor Danmark.

Om Infor
Infor er en af verdens førende ERP-leverandører med 73.000 kunder i over 200 lande. Infors løsninger styrker driften, fremmer vækst og gør det muligt for virksomheder hurtigt at tilpasse sig forandrede forretningskrav. Infors løsninger adskiller sig ved at have dyb branchefunktionalitet og ved deres innovative, brugervenlige design. Løsningerne er fleksible og kan køre i skyen, on premise eller begge dele. Der er flere oplysninger om Infor på www.infor.com.

Listen over Infors globale kunder omfatter:

 • 19 ud af top 20 selskaberne i luftfartindustrien
 • 10 ud af top 10 tech-virksomhederne
 • 10 ud af top 10 farmavirksomhederne
 • 20 ud af de 20 største leverandører til autobranchen
 • 17 ud af de 20 største distributører til industrien
 • 16 ud af top 20 globale detailvirksomheder
 • 4 ud af de 5 største bryggerier
 • 21 ud af top 30 globale banker
 • 6 ud af top 10 globale luksusbrands
Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.