Skip to Content

Infor introduceert Infor Factory Track™

EMEA – December 02, 2014, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, introduceert Infor Factory Track. Deze automatiseringsoplossing voor het productieproces helpt fabrikanten bij de synchronisatie van bedrijfs- met fabrieksplannen en zo de kloof te tussen een idee en de uitvoering te overbruggen. De Infor Factory Track is gebouwd voor de cloud en biedt flexibele implementatieopties en een lagere total cost of ownership (TCO). De oplossing is ontwikkeld met behulp van applicatieontwikkelplatform Infor Mongoose. Infor Factory Track biedt een gebruikerservaring, die vergelijkbaar is met die van software voor consumenten.

Met Infor Factory Track kunnen fabrikanten hun operationele efficiëntie verbeteren en krijgen ze beter inzicht in het magazijn en de werkvloer. De oplossing omvat de volgende drie modules:

  • Warehouse Mobility helpt organisaties het voorraadbeheer te vereenvoudigen, het verzamelen van gegevens te automatiseren en fouten en voorraadafschrijvingen te elimineren. Tevens geeft deze real-time voorraadbeheeroplossing fabrikanten inzicht in de materiaalstroom en de verplaatsingen en automatiseert de inbound, outbound logistiek.
  • Time Track verzamelt de hoeveelheid gewerkte uren en biedt eenvoudige loonverwerking voor de salarisapplicaties. Door het personeelsbestand te synchroniseren met de productieactiviteiten kunnen organisaties hun productiviteit verhogen en arbeidskosten onder controle houden.
  • Shop Floor automatiseert zowel de uitvoering van productieschema’s als de verzendactiviteiten. Tevens maakt het een papierloze manier van werken op de werkvloer mogelijk. Dit kan resulteren in een beter overzicht en verhoogde procescontrole.

Deze nieuwe oplossing ondersteunt alle functies van de onderneming en kan de nauwkeurigheid van de inventarisatie vergroten, de voorraadkosten verlagen, de overhead verminderen, de daadwerkelijke arbeidskosten in kaart brengen, strategische plannen creëren en de naleving en traceerbaarheid verhogen. Daarnaast kunnen gebruikers minder afval realiseren en processen optimaliseren.

“Fabrikanten investeren veel tijd en middelen in planningsoplossingen, zoals hun ERP-systeem, voor het helpen beheren van enterprise level bedrijfsprocessen als financieel management, orderverwerking en operationele planning. Er bestaat echter een kloof tussen planningssystemen en hun uitvoeringsvermogen als het gaat om het automatiseren van bedrijfsprocessen van het magazijn en de werkvloer,” zegt Mark Humphlett, director Industry and Solution Strategy bij Infor. “Infor Factory Track overbrugt niet alleen deze kloof, maar helpt organisaties ook kosten te verminderen, de productiviteit te verhogen en een concurrentievoordeel te behalen.”

Infor Factory Track is beschikbaar in het Engels, en naar verwachting later in het jaar ook in het Portugees (Portugal), Duits, Italiaans, Nederlands, Pools, Mandarijns, Thai, Frans en Spaans.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.