Skip to Content

Infor introduceert nieuwe financiële API's in zijn Infor OS platform

EMEA – June 04, 2018, 09:00 AM

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van nieuwe API's (application programming interfaces) voor Infor CloudSuite Financials & Supply Management in de Infor ION API Gateway. Deze API's bieden toegang tot een breed scala aan integratiemogelijkheden voor mobiele, cloud-, web- en servergebaseerde applicaties voor de verticale sectoren waarin Infor actief is.

Open API's kunnen ondernemingen helpen om digitale transformatie in alle bedrijfsfacetten door te voeren. Ze fungeren namelijk als de lijm waarmee 'connected experiences' aan elkaar geplakt kunnen worden, maken een veiligere cloud-hybride connectiviteit mogelijk en bieden extra stimulans voor een actieve ontwikkelaarsgemeenschap. Goed ontworpen open API's bieden bedrijven meer flexibiliteit, waardoor ze zich beter kunnen aanpassen aan de veranderende zakelijke behoeften zonder hun bestaande klantervaringen te verstoren.

De nieuwe API's zijn beschikbaar als onderdeel van de Infor ION API Gateway. Die is ontworpen om één plek te bieden voor het beheren, monitoren, orkestreren en autoriseren van Infor-API's, evenals API's van partners en derden.

De gateway kan als een belangrijk knooppunt fungeren van de digitale onderneming en biedt intern en extern toegang tot web-, mobiele of servergebaseerde applicaties. Infor ION is een iPaaS (integration Platform as a Service) dat geïntegreerd is in Infor OS. De API's zijn beschikbaar voor Infor CloudSuite Financials & Supply Management en betreffen verschillende bedrijfsactiviteiten, van het wereldwijde grootboek en inkoop tot inventaris en facturatie.

"De kracht van het via API's beschikbaar maken van zo'n breed scala aan functionaliteit van uw financiële en supply chain-applicaties kan niet onderschat worden", aldus Keith Knuth, Product Director voor Infor ION. "In wezen kan de gehele Infor CloudSuite als API fungeren. Wij zijn een tijdperk ingegaan waarin programmatische interfaces intensief, zo niet zwaarder, worden gebruikt dan menselijke interfaces. Iets als dit kan helpen om dat nieuwe tijdperk voor ondernemingen realiteit te laten worden."

De Infor ION API Gateway biedt niet alleen marktleidende mogelijkheden voor financieel en supply management, maar is ook onderdeel van een end-to-end ecosysteem van Infor- en niet-Infor-oplossingen voor grote organisaties. De gateway is ontworpen als de sleutel tot het aansturen van het gehele ecosysteem.

Infor CloudSuite Financials & Supply Management is de hub van alle Infor's Services Industries CloudSuites - waaronder CloudSuite Corporate, CloudSuite Healthcare, CloudSuite Retail en CloudSuite Public Sector.

Over Infor
Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 16.500 medewerkers en heeft 90.000 klanten in meer dan 170 landen. Voor meer informatie, zie www.infor.com.

Voor meer informatie:
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
020 2050 428
anke@lubbersdejong.nl

Filed Under
  • Press Releases
Industry
  • Other
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.