Skip to Content

Infor’s nieuwe partnerhelpdesk biedt hoogwaardige productsupport

EMEA – October 05, 2016, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfsspecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, presenteert de Infor Partner HelpDesk, een innovatief partnerprogramma ontworpen om snel expertise te leveren voor bepaalde functionele, technische en projectmatige vraagstukken. De Infor Partner HelpDesk is een omvangrijke informatiebron en helpt Infor-partners oplossingen te vinden voor complexe productspecifieke vragen. Het programma biedt antwoord op zoekopdrachten van consultants en op werkorderverzoeken die tijdens een verkoopcyclus, implementatie en na de go-live aan de orde komen. Dit programma maakt gebruik van de gedegen expertise van de specialisten in de Infor Center of Excellence in Hyderabad, India.

De Infor Partner HelpDesk heeft met succes een pilot afgerond met leden van het Infor Partner Netwerk in drie regio's en wordt het komende jaar verder uitgerold. Wereldwijd worden Infor-partners dan geholpen bij het oplossen van problemen van klanten en het behandelen van complexe uitdagingen. De partners die onderdeel waren van het pilot-programma zijn onder andere Azteka, Enterprise Softworx en CDM uit de EMEA-regio, EMDA uit de APAC-regio en LogicData uit Noord-Amerika.

Eén aanspreekpunt

Jane Thomson, Managing Director Softworx: "Ons bedrijf is zeer enthousiast over de lancering van de Infor Partner HelpDesk en we maken er dankbaar gebruik van sinds de start van de pilot. De Infor Partner HelpDesk biedt één aanspreekpunt voor vragen van onze technisch consultants en de pre-sales teams. Het biedt ons een nieuwe, supersnelle en effectieve manier om de expertise van Infor aan te boren. Het programma resulteert in een veel groter rendement en een hogere productiviteit van ons consulting team. Dit laat zich direct vertalen in een betere rendabiliteit en minder onproductieve tijd. Iets dat meestal enkele dagen zou hebben genomen, met veel frustratie, wordt nu binnen 24 uur beantwoord. "

Het programma wordt kosteloos beschikbaar gesteld aan IPN-leden en ondersteunt partners bij het verlenen van diensten aan klanten die gebruik maken van industrie-specifieke modules, enterprise resource planning (ERP) systemen of value-applications. De focus in de eerste fase van de wereldwijde uitrol ligt op partnerondersteuning voor een selecte groep Infor-producten. Op die manier worden er 'best practices' opgebouwd die verder worden uitgekristalliseerd en vervolgens algemeen toegepast op het volledige productportfolio.

Eerste ondersteunde systemen

De eerste stroom van ondersteunde ERP-systemen omvat Infor LN, Infor CloudSuite Industrial Manufacturing (SyteLine) en Factory Track. Extra ondersteuning voor ERP-systemen als Infor M3, Infor Optiva, Infor Public Sector Suite (Hansen) en Infor Warehouse Management System (WMS) wordt naar verwachting gedurende het komende jaar gestart. Infor verwacht dat Enterprise Asset Management (EAM) en Product Lifecycle Management (PLM) bij de eerste producten horen die worden ondersteund door de Infor Partner HelpDesk. Value apps zoals Infor Ming.le, een platform voor sociaal samenwerken, en middleware-oplossing Infor ION zullen naar verwachting ook worden ondersteund in deze eerste programma-uitrol, evenals Infor Configure Price Quote (CPQ) en Infor Dynamic Enterprise Performance Management (d/EPM).

Consultants kunnen contact maken met de helpdesk via telefoon, e-mail of via Infor Xtreme, hoewel het programma geen onderdeel is van het Infor Xtreme Support team.

"De Infor Partner HelpDesk is werkelijk een innovatief programma dat een ongeëvenaard ondersteuningsniveau creëert voor ons snel groeiende netwerk van partners. Door onze partners uit te rusten met tools, middelen en expertise, willen we hen helpen een superieur niveau van klantenservice te behalen dat voldoet aan de kwaliteit van de mooie software met uitstekende functionaliteit die Infor koestert", zegt Jeff Abbott, senior vice president global channel business unit, Infor. "Tot op heden zijn alle partners die deelnemen aan de pilot zeer ontvankelijk voor de diensten en reageren met overweldigend positieve feedback over de alertheid en oplossingsgerichtheid van het Infor Partner HelpDesk team."

Over Infor

Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 13.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor's interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 8 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 22 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 20 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 19 van de top 20 industriële distributeurs
 • 18 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 19 van de top 20 wereldwijde banken
 • 10 van de 10 grootste hotelmerken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
020 2050428
anke@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar

Filed Under
 • Press Releases
Industry
 • Other
Product
 • Other
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.