Skip to Content

Merino Consulting Services breidt rol uit binnen Infor’s Partner Network

EMEA – September 27, 2013, 09:30 AM

Merino Consulting Services BV, onderdeel van Merino Services Ltd.

India, heeft zijn overeenkomst binnen het Infor Partner Network (IPN) uitgebreid. IPN bestaat uit een selecte groep van channelpartners die optreden als reseller van Infor’s bedrijfssoftware en hier ondersteuning en diensten voor bieden.

Merino verkoopt, implementeert en ondersteunt al Infor LN aan klanten in India en de Verenigde Arabische Emiraten. Hetzelfde gaat het bedrijf nu ook doen in Europa terwijl het tevens enkele van Infor’s meest recente softwareoplossingen, waaronder Infor ION, toevoegt aan zijn portfolio. Infor is een van de grootste leveranciers van bedrijfssoftware ter wereld en heeft meer dan 70.000 klanten. Ongeveer 20 procent van Infor’s licentieopbrengsten wordt gegenereerd door de channelpartners uit het Infor Partner Network.

Overzicht

 • Merino Services richt zich nu ook op de belangrijkste maakindustrieën van high tech electronica, industriële machines en apparatuur, automobiel- en algemene productie in Europa. Merino Consulting Services zet bovendien zijn kennis in van draad- en kabelindustrieën, staal- en metaalcoatings (Multi Dimensions), buigzaam verpakkingsmateriaal (FIBC), textiel (spinnen, weven), agro- en voedselprocessen en hybride industrieën.
 • Merino Services zal zich in eerste instantie richten op de Benelux, Nordics en Italië, waarna het Verenigd Koninkrijk, Turkije en Rusland zullen volgen.
 • Bestaande klanten van Merino Services die Infor LN al gebruiken zijn onder meer Karma Industries, Gagan Polycot (India) Ltd, Pan Emirates, Awal Gulf, Wade Adams Middle East Ltd, Metito Overseas Limited, Tata Steel Limited (Growth Shop) en Pharpur Cooling Tower Ltd.
 • Het IPN is een industrieleidend programma dat Infor-resellers ondersteunt bij de succesvolle verkoop van Infor-producten en -diensten.
 • In 2012 bracht Infor meer dan 100 nieuwe producten op de markt, waaronder enkele Infor10 Industry Suites; branchespecifieke applicaties die gebruikmaken van Infor ION technologie op basis van open standaarden om Infor-producten te integreren met producten van andere leveranciers.
 • In 2013 wil Infor bijna 300 nieuwe producten introduceren, waaronder Infor 10x en Infor Ming.le™, wat een toename betekent van meer dan 150 procent in vergelijking met het voorgaande jaar. Verder wil Infor dit jaar ten opzichte van vorig jaar twee keer zoveel features en uitbreidingen uitbrengen en vier maal zoveel integraties met Infor en producten van derden tot stand zal brengen door middel van Infor ION, het middleware platform van Infor.

Quote Merino Services

"Doordat wij voor vele Infor-klanten in het Midden Oosten en India werken, hebben wij vele jaren branchekennis en -ervaring opgedaan. Wij kijken er naar uit om deze ervaring naar Europa te brengen," zegt Frank Manders, Managing Director Europe, Merino Consulting Services. "Infor’s IPN programma biedt ons de noodzakelijke tools, middelen en motivatie om hier in Europa nieuwe businesskansen te genereren. De branchespecifieke functionaliteit van Infor’s producten zal in combinatie met onze diepgaande kennis van verticale segmenten er voor zorgen dat we snel winstgevende en duurzame business kunnen realiseren. We krijgen optimale ondersteuning van Infor voor ieder moment in de verkoopcyclus, van planning, verkoop en levering tot ondersteuning. Dat brengt ons in een goede uitgangspositie om op een goede manier zaken te doen."

Quote Infor

"Merino Services heeft alles wat we zoeken in een partner. Niet alleen erg veel welwillendheid en enthousiasme om te werken met een van de meest baanbrekende en innovatieve producten die er momenteel op de markt zijn, maar ook hun uitgebreide ervaring van verticale industrieën die ze de laatste zes jaar hebben verworven door met tal van Infor-klanten verspreid over de wereld te werken," zegt Philippe Maillet, regional sales director, Infor Partner Network. "Door het IPN programma en onze innovatieve productontwikkelingen als Infor ION, en Infor 10x in combinatie met onze uitgekiende branchespecifieke functionaliteiten, kunnen we Merino Services voorzien van superieure producten en de juiste ondersteuning die hen helpen nieuwe businesskansen te verzilveren en hun omzet in Europa te laten groeien."

Over Infor

Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 12 van de top 13 hightechbedrijven
 • 10 van de 10 farmaceutische bedrijven
 • 84 van de top 100 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 23 van de top 50 grootste Amerikaanse ziekenhuizen
 • 31 van de top 50 industriële distributeurs
 • 26 van de top 35 wereldwijde retailers
 • 5 van de top 9 brouwerijen

Over Merino

Merino Consulting Services is een Business Consulting en IT Services organisatie die klanten en zakenpartners value-added diensten biedt. Als een Infor-Partner is Merino Consulting Services gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van high impact zakelijke oplossingen in specifieke branches.

Merino Consulting Services, met een Europees hoofdkantoor in Vught, is onderdeel van de Merino Group met een sterke vertegenwoordiging op internationaal en lokaal niveau. De Group heeft diverse zakelijke belangen in het produceren van onder andere modulaire meubelen en laminaten.

Merino Consulting Services is al meer dan 6 jaar een Infor-partner en werd door Infor uitgeroepen tot "Fastest Growing Partner Award FY12". Voor meer informatie:

www.merinoservices.com. 

# # #


Voor meer informatie voor de pers:

L&DJ PR
Anke van Heerebeek
T:+31 (0) 20 2050 428
E-mail: anke@l-dj.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar.

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.