Skip to Content

Branchespecifieke applicaties van Infor helpen kleding- en schoenenbedrijven producten sneller en efficiënter op de markt te brengen

EMEA – January 22, 2015, 09:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwe generatie Infor Fashion Product Lifecycle Management (PLM). Deze applicatie is speciaal ontwikkeld om aan de specifieke eisen van de mode-industrie te voldoen. Infor Fashion PLM helpt de vitale gebieden van merchandising (productontwikkeling en sourcing) te koppelen aan het ontwerp, de planning, ontwikkeling, inkoop en productie van een productielijn. Infor heeft sinds de originele release van Infor Fashion PLM een nieuwe Merchandise Planning- en Partner Collaboration-module ontwikkeld om aanvullende processen op het gebied van merchandising, productontwikkeling en de samenwerking met partners te ondersteunen.

De Merchandise Planning-module ondersteunt de creatie van nieuwe collecties. “De mogelijkheid om budgetten van externe bronnen op productlijnniveau te vergelijken, verhoogt de efficiëntie en stroomlijnt het planningsproces,” zegt Robert McKee, industry strategy director Fashion bij Infor. “Om succesvol te zijn, is het cruciaal om tijdens het ontwikkelproces in een vroeg stadium samen te werken met leveranciers en partners in de waardeketen.”

De nieuwe Partner Collaboration-module biedt bovendien 24x7 veilige web toegang voor de uitwisseling van informatie over bijvoorbeeld stijlen, maten en prijzen om vertraging te vermijden en communicatiefouten te verminderen.

Om zowel applicaties van Infor als van derden te integreren, is een Connector Toolbox geïntroduceerd. Deze omvat een standaard integratie met Infor M3, wat de noodzaak voor tests vermindert en de time to value verkort. De nieuwste versie van Infor PLM Mode bevat ook verbeterde Product Development-functies, waaronder ondersteuning voor prints. Met Fashion PLM kunnen gebruikers nu een unieke print in een specifieke bibliotheek opslaan, waardoor het gemakkelijker wordt ze terug te vinden en toe te voegen. Dankzij deze functies kunnen gebruikers bovendien beter anticiperen op de inkoopkosten. Er zijn tevens mogelijkheden ingebouwd voor kostensimulatie om zo betere zakelijke beslissingen te nemen.

Retailers van privémerken, merken en fabrikanten moeten flexibeler worden om bij te blijven met de nieuwste en snel veranderende consumententrends,” zegt McKee. “Infor investeert in onze mode-applicaties en Infor Fashion PLM is onder andere uitgebreid met planningsmogelijkheden en voorzien van een nieuwe gebruikerservaring. We maken gebruik van de nieuwste technologieën waardoor onze klanten sneller en efficiënter kunnen werken om zo de tijd van het concept tot aan de levering aan de consument te verkorten en de flexibiliteit te verbeteren. Klanten kunnen zodoende hun concurrentievermogen verbeteren in de snel veranderende mode-industrie. Deze applicatie wint dan ook momentum in de markt bij zowel nieuwe als bestaande klanten.”

Voor meer informatie, zie: http://www.infor.com/industries/fashion/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.