Skip to Content

Infor vant ERP-kontrakten med Felleskjøpet

Norway – April 15, 2014, 09:33 AM

Infor, en ledende leverandør av forretningsapplikasjoner med ca 70.000 kunder på verdensbasis, har vunnet en avtale med Felleskjøpet Agri som i tillegg til sine ca 100 utsalgssteder for det profesjonelle og private konsumentmarkedet, er en betydelig fôrprodusent og leverandør av blant annet landbruksmaskiner.

Felleskjøpets egenutviklede ERP-systemer samt økonomisystemet fra Visma byttes ut og forretningsprosessene skal implementeres i Infor M3

– Vår viktigste oppgave er å sikre våre eieres økonomi på kort og lang sikt. Ved valg av leverandør har vi lagt vekt på å finne et system som er enklere å integrere med nye tjenester og løsninger. Målet er å bli mer effektive og å utnytte ressursene bedre, slik at vi står bedre rustet til å møte fremtidens behov, sier konsernsjef John Arne Ulvan.

Infors løsning skal implementeres over en 3-års periode. Avtalen omfatter hele kjernevirksomheten til Felleskjøpet Agri og ble vunnet i skarp konkurranse med andre store aktører som SAP, IFS og Microsoft.

- Dette er en av de aller største og viktigste kontraktene Infor Norge har signert det siste tiåret, bekrefter administrerende direktør Einar Broch.

Infors løsning skal ivareta handelsprosesser inklusive kassesystemer i butikkene, fôrproduksjon, maskinsalg og ettermarkedet. I tillegg skal løsningen håndtere innkjøp-, logistikk og finansplanlegging.

- Det har vært viktig for oss å velge en leverandør som kunne levere et forretningssystem som i størst mulig grad var basert på standard bransjeløsninger, sier Christen Rehn, IT-direktør i Felleskjøpet Agri.

- Det er med stolthet og glede vi går inn i denne avtalen. Vi føler oss samstemte med Felleskjøpets verdier. Vår fokuserte bransjesatsing gir resultater, forteller Broch.

– Avtalen med Felleskjøpet er midt i smørøyet i tre av våre satsingsområder; matvare med kornproduksjon, distribusjon/handel og utstyrsintensive industrier, sier Broch.

Infor satser tungt innen noen bransjer som matvare, utstyrsintensive industrier, høyteknologisk produksjon, mote og distribusjon/handel, fly- og forsvarsindustri samt prosessindustri og pharma.

Hold deg oppdatert


Om Infor

Infor hjelper 70.000 kunder i mer enn 200 land og territorier til å forbedre sine operasjoner, drive vekst og hurtig tilpasse seg markedsendringer. Infor tilbyr dype industrispesifikke applikasjoner og programvareløsninger, designet for hurtighet og med en innovativ brukeropplevelse som er enkel, transparent og elegant. Infor leverer fleksible distribusjonsalternativer som gir kundene frihet til å velge om de vil kjøre sin business lokalt, i nettskyen eller begge deler. For å lære mer om Infor, gå til www.infor.com.

Om Felleskjøpet Agri

Felleskjøpet har en omsetning på 11,9 milliarder og 2500 ansatte. Felleskjøpet er den viktigste leverandøren av teknologi og driftsmidler til norsk landbruk og har ca. 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere. Felleskjøpets virksomhet omfatter også eiendomsdrift, brød og bakervarer, samt utstyr til park, anlegg og kjæledyr. Felleskjøpet er et samvirke eid av 43 000 bønder. Felleskjøpets hovedmål er å bidra til å styrke eiernes økonomi på kort og lang sikt. For mer informasjon, se www.felleskjopet.no

# # #


Pressekontakt::

Einar Broch – Managing director
office: +47 66 77 20 05 | mobile: +47 930 55 678
einar.broch@infor.com | http://www.infor.com

For øvrig presseassistanse/alternative illustrasjoner etc. kontakt
Jan H. Kalvik

Public Relations Norway | Lasermedia AS
+47 928 88 424
jan.kalvik@lasermedia.no | http://www.infor.com

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.