Skip to Content

Infor underlättar för företag inom mode- och skobranschen att tackla utmaningarna i modeindustrin med branschspecifika tillämpningar

Sweden – February 24, 2015, 11:00 AM

Infor släpper nu nästa generation av Infor Fashion Product Lifecycle Management (PLM), en mjukvara som utvecklats för att möta de specifika kraven inom modeindustrin. Infor Fashion PLM underlättar sammanlänkningen av de vitala områdena produktberedning (produktutveckling och inköp) med planering av kollektioner, design och utveckling, inköp och produktion. Sedan den ursprungliga versionen av Infor Fashion PLM släpptes, har Infor utvecklat en ny Merchandise Planning-modul och en ny Partner Collaboration modul, för att stödja ytterligare processer inom områdena produktberedning, produktutveckling, och partnersamarbete.

Merchandise Planning-modulen stöder framtagandet av nya kollektioner med övergripande budgetar, som kan kopplas till produkt- och marknadsattribut i takt med att kollektionen utvecklas. Det innebär effektiviserade processer.

Möjligheten att jämföra och importera budgetar från externa källor på enskilda delar av en kollektion innebär ökad effektivitet och effektiviserar planeringsprocessen ytterligare, säger Henrik Billgren, produktchef för Infor M3. Att på ett tidigt stadium kunna samarbeta med leverantörer och partner under utvecklingsprocessen är en avgörande faktor för framgång i modebranschen.

Dessutom ger den nya Partner Collaboration-modulen säker webbåtkomst dygnet runt för utbyte av information kring kollektioner, specifikationer, uppdateringar/kommentarer, mått, offerter, tester/standarder med mera. Det innebär att tidsfördröjningar och fel i kommunikationen undviks.

För att kunna åstadkomma integrationen till såväl Infors- som tredjepartstillämpningar, har en Connector Toolbox införts. Den omfattar standardintegration till Infor M3, vilket minskar behovet av test och värdering vid införandet. Den senaste versionen av Infor Fashion PLM omfattar också förbättrade produktutvecklingsfunktioner, inklusive stöd för tryck. Fashion PLM medger att användare kan spara det unika trycket i ett visst bibliotek, vilket gör de lättare att komma åt och en möjlighet att kunna addera nya tryck spontant. Funktionerna gör det möjligt för användare att bättre förutse inköpskostnader för olika kollektioner. En snabbfunktion för att göra kostnadssimuleringar är inbyggd för bättre affärsbeslut.

Återförsäljare av egna varumärken samt tillverkare måste bli mer flexibla för att kunna hänga med i de senaste och snabbt föränderliga konsumenttrenderna, säger Henrik Billgren. Infor har åtagit sig att satsa på Fashion-lösningar och vi bygger ut Infor Fashion PLM mer än traditionella PLM-lösningar och inkluderar bättre möjligheter för planering och en bättre användarupplevelse. Vi använder den senaste tekniken för att hjälpa våra kunder att arbeta snabbare och effektivare, så att tiden från idé till konsument kan kortas.

För mer information vänligen besök: http://www.infor.com/industries/fashion/Mer information

Om Infor
Infor är en av världens största leverantörer av affärssystem och hjälper varje år 73 000 mellanstora och stora företag inom olika branscher att effektivisera sin verksamhet och öka tillväxten. Bland Infors kunder finns bland annat samtliga världens tio ledande läkemedelsföretag, tolv av världens tretton ledande hightech-företag och nitton av världens tjugo ledande företag inom flyg- och rymdindustrin. För mer information om Infor, se www.infor.com.


För mer information, kontakta:
Michael Jäderholm, Andréasson Public Relations
070-725 2552
Michael.jaderholm@anpr.se

Richard Moore, Infor
+44 (0)7976 111 243
richard.moore@infor.comFiled Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.