Skip to Content

Infor hämtar ny försäljningschef från IBS

Sweden – March 06, 2015, 20:16 PM

Malte Ekedahl har rekryterats som ny försäljningschef i Sverige på Infor, branschens molnföretag. Malte har lång erfarenhet av försäljning av affärssystem, senast från 17 år på IBS Enterprise Sweden AB.

Malte Ekedahl har lång erfarenhet av affärsutveckling i strategiska och värdedrivna processer, inte minst inom Supply Chain Management.

- En anledning till att jag valde Infor är satsningen på mikrovertikaler, som jag tror mycket på, säger Malte Ekedahl. Att affärssystemet har stöd för specifika branschers unika processer finns högt uppe på önskelistan hos företag idag. Att sälja färsk mat är väldigt annorlunda från att sälja kläder till exempel. Företag vill inte och ska inte behöva bli låsta eller tvingas att anpassa sönder sina affärssystem för att lösa sina utmaningar och det slipper man med Infors lösningar.

Malte kommer i sin nya roll att leda ett team på fem seniora kundansvariga och vara baserad vid Infors kontor i Kista.

- Jag är en säljare av naturen och ser med stor entusiasm fram emot att tillsammans med mina kreativa medarbetare fortsätta att driva och utveckla Infors affärer i Sverige, säger Malte Ekedahl. Infor har starka produkter och lösningar, inte minst riktade till framträdande branscher i Sverige som mode och livsmedel. Genom att bygga vidare på vår starka laganda inom Infor är vi väl rustade att nå våra utmanande affärsmål framöver.

Bilaga: Foto på Malte Ekedahl. Högupplösta bilder kan fås via michael.jaderholm@anpr.se

Om Infor
Infor är en av världens största leverantörer av affärssystem och hjälper varje år 73 000 mellanstora och stora företag inom olika branscher att effektivisera sin verksamhet och öka tillväxten. Bland Infors kunder finns bland annat samtliga världens tio ledande läkemedelsföretag, tolv av världens tretton ledande hightech-företag och nitton av världens tjugo ledande företag inom flyg- och rymdindustrin. För mer information om Infor, se www.infor.com.


För mer information, kontakta:
Michael Jäderholm, Andréasson Public Relations
070-725 2552
Michael.jaderholm@anpr.se

Richard Moore, Infor
+44 (0)7976 111 243
richard.moore@infor.comFiled Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.