Skip to Content

Infor levererar dynamisk molnlösning för flödesekonomi

Sweden – March 30, 2015, 11:00 AM

Infor, affärssystembranschens molnföretag, presenterar idag Infor Supply Chain Execution (SCE), ett WMS-system för molnet. Lösningen kombinerar bäst-i-klassen funktioner för lagerhantering, arbetsledning, 3PL fakturering och transporter, allt i en enda enhetlig lösning. Den dynamiska lösningen är utformad för att hjälpa användare att optimera inventering, lagerutrymme och lagerpersonal och samtidigt effektivisera de komplexa affärsprocesserna för försörjningskedjan.

Infor SCE finns nu tillgänglig för användare som moln- eller på-plats-installation, vilket innebär en större flexibilitet. Båda leveransalternativen av Infor SCE omfattar bästa-bransch praxis för att ge snabb, pålitlig och korrekt information till användare i hela organisationen.

Molnalternativet av Infor SCE ger kunderna en snabb, enkel och tillförlitlig användning. Den skalbara molnmiljön är lätt att underhålla och har kraftfull funktionalitet, robust säkerhet och större flexibilitet, vilket möjliggör lätt anpassning i takt med förändrade behov. Inga dedikerade IT-resurser krävs för molnlösningen, vilket innebär en lägre kapitalinvestering. Infor SCE molnlösning körs via Infors strategiska molnsamarbete med Amazon Web Services.

Oavsett distributionsmetod så omfattar Infor SCE samma funktionalitet till slutanvändare, komplett med branschspecifika funktioner och innehåll. Den senaste versionen av Infor SCE kommer att ge kunderna tillgång till vassa tillämpningar såsom Infor Ming.le, en social plattform för samarbete och Infor ION, en specialbyggd mellanvara. Infor SCE har ett lättanvänt användargränssnitt.

- Modern flödesekonomi, eller supply chain management, är mer komplex än någonsin tidigare, och våra kunder står inför allt större utmaningar för att förbli konkurrenskraftiga med hjälp av ny teknik, säger Malte Ekedahl, försäljningschef på Infor. Infor SCE innebär ett nytt kliv framåt genom en pålitlig molnlösning som är både ett prisvärt och flexibelt verktyg.

Mer information

Om Infor
Infor är en av världens största leverantörer av affärssystem och hjälper varje år 73 000 mellanstora och stora företag inom olika branscher att effektivisera sin verksamhet och öka tillväxten. Bland Infors kunder finns bland annat samtliga världens tio ledande läkemedelsföretag, tolv av världens tretton ledande hightech-företag och nitton av världens tjugo ledande företag inom flyg- och rymdindustrin. För mer information om Infor, se www.infor.com.


För mer information, kontakta:
Michael Jäderholm, Andréasson Public Relations
070-725 2552
Michael.jaderholm@anpr.se

Richard Moore, Infor
+44 (0)7976 111 243
richard.moore@infor.com

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.