Skip to Content

Computable 100 Award voor snelste stijger gaat naar Infor

EMEA – October 15, 2012, 03:03 AM
Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, heeft de Computable 100 Award in de wacht gesleept. Infor was de snelste stijger in de lijst van 100 krachtigste ict-bedrijven in Nederland en klom op van plaats 54 naar plaats 18. Theo Koster, Regional VP Infor Benelux, kreeg de award uitgereikt tijdens het galadiner in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

De Computable 100 is een jaarlijkse ranglijst van de honderd krachtigste ICT-bedrijven van Nederland. De rangorde wordt bepaald op basis van financieel succes en imago. Op basis van de financiële resultaten bekleedt Infor zelfs plaats 2. De vier andere Computable 100 awards gingen naar Apple voor krachtigste ICT-bedrijf en voor meest innovatieve onderneming; Microsoft, voor beste zakenpartner; en Google voor beste werkgever.

"Deze award is een erkenning voor de weg die we zijn ingeslagen onder leiding van CEO Charles Philips en Infor's nieuwe executive management team", aldus Theo Koster, Regional VP Infor Benelux. "Infor applicaties zijn branchespecifiek en maken gebruik van baanbrekende technologie om zo een rijke gebruikerservaring te bieden. Zo zien we veel interesse in de unieke mogelijkheden van Infor ION technologie, die open standaarden gebruikt om Infor-applicaties en applicaties van derden te integreren, en hebben we ons marktaandeel in Nederland kunnen verstevigen."

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.
Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.