Skip to Content

Emirates Palace optimaliseert revenue management in de cloud met Infor

EMEA – June 17, 2015, 09:00 AM

Infor maakt bekend dat Emirates Palace succesvol Infor EzRMS in de cloud heeft geïmplementeerd. Hierdoor is een meer geïntegreerde benadering voor revenue management mogelijk. Het luxueuze vijfsterren hotel in Abu Dhabi is het eerste Kempinkski Hotel in het Midden-Oosten dat volledig operationeel is met de revenue management-oplossing voor de horecabranche. De internationale hotelketen sloot een awereldwijde overeenkomst met Infor.

Dankzij Infor EzRMS kan Emirates Palace de gegevens van alle inkomsten van het hotel real-time analyseren. Dit ondersteunt de organisatie bij het optimaliseren van de omzet door het creëren van een property-specifieke set van aanbevelingen die zorgen voor een meer nauwkeurige balans tussen vraag en aanbod.

“Opereren in een dynamische markt zoals in Abu Dhabi, met steeds hogere verwachtingen van de gasten, vraagt om een betrouwbare set van verkoopstrategieën. Dat is echter lastig wanneer er geen inzicht in de inkomstenbronnen is,” zegt Ashish Narang, Director of Revenue Management and Reservations bij Emirates Palace.
“Infor EzRMS voldoet aan onze wens. Het is een flexibele en holistische revenue management-oplossing die branchespecifieke mogelijkheden biedt aangepast op ons unieke bedrijfskarakter. Door Infor EzRMS als cloud-applicatie te gebruiken, kunnen omzetgegevens in één systeem worden samengevoegd en kunnen informatiesilo’s op zakelijk niveau worden afgebroken. Zodoende kunnen besluitvormers van Kempinski resultaten van meerdere vestigingen tegelijkertijd analyseren.”

Infor EzRMS kan met behulp van het middleware-platform Infor ION® worden geïntegreerd met het bestaande property management systeem van Emirates Palace. Hierdoor kan de applicatie fungeren als een enkele bron voor rapportage en analyse, zonder de noodzaak om handmatig informatie te consolideren. De applicatie neemt automatisch alle invloedrijke factoren mee, zoals kamertype en bijkomende uitgaven van gasten. Dit vergroot de nauwkeurigheid van de verwachtingen en leidt tot meer doelgerichte aanbevelingen met betrekking tot de prijzen.Infor EzRMS produceert dagelijks updates om ervoor te zorgen dat de stakeholders op de hoogte zijn van veranderingen die van invloed kunnen zijn op de prijsstelling. Dit bevordert de besluitvorming, omdat managers makkelijker kunnen zien wat de meest rendabele werkwijze is. De applicatie beveelt ook verkoopstrategieën aan. Sales- en marketingmedewerkers kunnen hierdoor op maat gemaakte rapporten creëren die een revenue management gedreven aanpak promoten.

“Voor grote hospitality-organisaties, zoals Kempinski Hotels, kan het creëren van een geïntegreerde aanpak van revenue management, dat meerdere vestigingen en landen beslaat, aanzienlijke problemen opleveren als niet de juiste technologie voor handen is,” zegt Stewart Applbaum, senior vice president and general manager, Infor Hospitality. “Infor EzRMS helpt Emirates Palace niet alleen om de inkomsten te vergroten, maar het zakelijk kantoor van Kempinski zal ook profiteren van de mogelijkheid om opbrengstvoorspellingen per regio te genereren indien meer vestigingen de applicatie implementeren. Dit maakt meer detailleerde rapportages en analyses mogelijk en helpt bedrijfsbreed het revenue management te optimaliseren.”

Voor meer informatie over Infor Hospitality, zie www.infor.com/industries/hospitality.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.