Skip to Content

Gebruiker centraal, Infor komt met Infor10

EMEA – October 27, 2011, 05:00 AM

Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten introduceert vandaag Infor10, een revolutionaire nieuwe softwarestrategie. Infor10 versnelt processen en biedt Infor-klanten een gebruikerservaring die de huidige werkwijze volledig verandert. Nieuwe branchespecifieke oplossingen zijn beschikbaar om gerichte toepassingen aan te vullen. Daarnaast voorziet de ION Infor10 suite als een centraal element en resource-efficiënte en fouttolerante middleware technologie in een geheel nieuwe combinatie en integratie van diverse bestaande toepassingen.

"Infor biedt standaard al een breed scala aan zakelijke functionaliteiten voor vele zeer specifieke industrieën en segmenten. Infor10 is een revolutie voor de huidige werkwijze. Werknemers willen vandaag de dag net zo goed en net zo eenvoudig toegang tot hun enterprise oplossingen als ze dat gewend zijn van Twitter, Facebook of Google. Infor10 en Infor10 ION Suite geeft gebruikers deze ‘thuis’ ervaring nu ook op de werkvloer", zegt Charles Phillips, CEO van Infor. "Wij bieden Infor-klanten een unieke manier hun bestaande investeringen in software te verbeteren en uit te breiden. Voor nieuwe klanten luidt deze softwarestrategie een nieuwe fase in. Dit is waar de markt van enterprise software op heeft gewacht."

De ION Suite - Het hart van Infor10
Infor10 laat de prestaties op de achtergrond plaatsvinden: Deze oplossing biedt een nieuwe combinatie en integratie van tal van toepassingen van Infor en van derden door de resource-efficiënte en fouttolerante middleware technologie Infor10 ION. Infor10 combineert het faciliteren van de dialoog, business intelligence en social enterprise facetten voor een optimale gebruikerservaring en stelt belangrijke informatie beschikbaar via verschillende wegen. Gebruikers krijgen toegang tot de enterprise data vanaf hun desktop computers, tablets en smartphones.

Degelijke rapportage werd voorheen vaak geassocieerd met de invoering van complexe en dure middleware systemen. Door het automatiseren van gemeenschappelijke data management organiseert en analyseert Infor ION informatie sneller, gemakkelijker en betrouwbaarder. "Met ION worden bedrijven mobiel en flexibel. Bovendien zijn ze goed in staat social enterprises te worden”, zegt Soma Somasundaram, executive vice president, Global Product Development. "Omdat ION slank is en gebaseerd op open standaarden, kan deze middleware sneller dan de oplossingen van de grote concurrenten worden geïnstalleerd. Infor10 ION maakt een einde aan de complexe en starre structuren van verouderde technologieën en versnelt bedrijfsprocessen zodat onze klanten succesvoller zorg kunnen dragen voor hun core business."

De software services van Infor ION Suite integreren eigen applicaties en die van derden naadloos en veilig. Hierdoor is het mogelijk om geharmoniseerde workflows en bedrijfsprocessen te realiseren en tegelijkertijd de systeemprestaties te optimaliseren.

Het is ook eenvoudig om direct updates te instaleren met nieuwe of aanvullende toepassingen.

"ION is gebaseerd op een absoluut stabiele architectuur zodat nieuwe upgrades geen probleem meer zijn", zegt Somasundaram. "Onze klanten willen hun tijd besteden aan het beheer van hun enterprise applicaties en ze willen een IT-oplossing die sneller, wendbaarder en innovatief is. ION is ons antwoord."

Veranderde manier van werken

Workspace is de nieuwe gebruikersinterface van Infor10. De user interface is een revolutie in de gebruikerservaring en de huidige werkwijze ten aanzien van applicaties voor zakelijke toepassingen.

"Werknemers in bedrijven willen vandaag de dag met hun enterprise-oplossing werken net zoals thuis op de computer", zegt Duncan Angove, President, Products and Support bij Infor. "Sociale netwerken, collaboration tools en mobiele apparaten hebben gezorgd voor een aantrekkelijk design, gebruiksvriendelijkheid en voor een frisse aanpak met een duidelijk voordeel in snelheid en productiviteit. Met de nieuwe user interface en Workspace kunnen bedrijven daar nu ook van profiteren.”


Infor10 ION Workspace biedt elke gebruiker op een enkel scherm een uniform beeld van alle relevante informatie. Dit geldt voor rolgebaseerde workflows, taken en alarmen, business intelligence toepassingen, event management en collaboration tools, zoals men gewend is van bijvoorbeeld sociale netwerken.

Extra zakelijke toepassingen

ION combineert voor specifieke branches de veelzijdige functionaliteiten en best-in-class oplossingen van Infor maar ook vanLawson Software, een dochteronderneming.

Infor10 biedt op maat gemaakte softwareoplossingen voor de specifieke behoeften van een groot aantal branches en industrieën. Deze omvatten de automobielindustrie, lucht- en ruimtevaarttechniek, chemische industrie, groothandel en buitenlandse handel, onderhoud en reparatie, mode-industrie, voedingsindustrie, industriële productie, gezondheidszorg, hightech en elektronica, hospitality, machinebouw en openbaar bestuur.

"Een softwareoplossing voor alle sectoren doet de specifieke behoeften van die segmenten geen recht aan", aldus Angove. "Wij geloven dat het internationaal zakelijk succes een kwestie van tijd is. De functies waarmee wij onze klanten voorzien zijn standaard beschikbaar, hebben niet alleen hun individuele belangen voor ogen en maken een einde aan kostbare aanpassingen die alleen maar leiden tot dure en risicovolle software-implementaties."

Het nieuwe software beheer

Met de nieuwe release komen ook nieuwe ontsluiting- en gebruiksmodellen beschikbaar, waaronder het Infor CloudSuite-platform voor meer snelheid en flexibiliteit.

Bedrijven die een eenvoudig, IT on-demand model wensen, kunnen de oplossing uit de Infor10 Cloud Suite gebruiken. Als men liever het core business systemen intern wil beheeren is dat ook mogelijk, eventueel aangevuld met individuele toepassingen of sofwarediensten in een ‘As a Service’ model. Het nieuwe cloudplatform biedt een uniforme gebruikerservaring met een verscheidenheid aan cloudgebaseerde implementatiemodellen, van cloud-only modellen tot hybride omgevingen.

Alle modellen beschikken over een naadloze en consistente gebruikerservaring. De functies en interfaces worden als een Software-as-a-Service (SaaS) aangeboden of lokaal geïnstalleerd. Het enige verschil is in hoe de verbinding met de kern applicatie wordt gemaakt. Omdat er voor alle modellen dezelfde applicatiecode wordt gebruikt, kunnen Infor-klanten zelfs wisselen tussen de modellen.

Over Infor
Infor is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware en diensten, die meer dan 75.000 klanten in 164 landen helpt hun operations te verbeteren en groei te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.