Skip to Content

Iguana live bij de Openbare Bibliotheek Turnhout

EMEA – May 21, 2013, 06:39 AM

Brussel, België - 21 mei 2013 - Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat de Openbare Bibliotheek Turnhout het online marketingplatform Infor Libraries Iguana heeft geïmplementeerd. Bibliotheken gebruiken Iguana om de catalogus en website met elkaar te integreren en zo collecties en diensten online te promoten. Daarnaast biedt Iguana gebruikers een interactieve en gepersonaliseerde interface om hun accounts te beheren en bibliotheekmaterialen te ontdekken, delen en te bespreken.

Paul Wouters, bibliothecaris van de Openbare Bibliotheek Turnhout, zegt: "Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze bezoekers optimaal gebruik kunnen maken van de dienstverlening van de bibliotheek. De hedendaagse bibliotheekgebruiker heeft individuele wensen en behoeften en wil een gepersonaliseerde ervaring. Met de krimpende budgetten vormen digitale oplossingen de ideale manier om daaraan tegemoet te komen. De bibliotheek van de toekomst moet gebruikers bovendien de mogelijkheid bieden om zelf een bijdrage te leveren."

"De software benadert de bibliotheek vanuit marketing oogpunt", aldus Wouters. "Het onderscheid tussen de website en de catalogus vervaagt en de bibliotheekcollectie en diensten worden actief gepromoot. Onderdelen van Iguana kunnen worden uitgewisseld met de toepassingen van partners. Daarnaast kunnen applicaties van derden eenvoudig worden geïntegreerd in de bibliotheekomgeving."

"De Openbare Bibliotheek van Turnhout was de eerste klant in België die met ons Vubis bibliotheeksysteem werd geautomatiseerd. We zijn dus zeer verheugd dat de bibliotheek nu ook Iguana heeft geïmplementeerd en daarmee de dienstverlening aan klanten verder uitbreidt", zegt Ann Melaerts, algemeen directeur Libraries & Information Solutions bij Infor. "De implementatie van Iguana in Turnhout toont aan dat het uitermate geschikt is om de horizontale uitbouw van de informatiewerking van de bibliotheken te ondersteunen. Met Iguana kun je zoeken in de bibliotheek evenals in de collecties 'strip Turnhout', 'archief' en 'musea'. Het is een echte geïntegreerde webomgeving waar bibliotheekgebruikers veel voordeel bij zullen hebben."

Bezoek het Iguana platform van de Bibliotheek Turnhout op: http://194.78.87.122/iguana/www.main.cls.
Voor meer informatie over de bibliotheekoplossingen van Infor, zie: http://go.infor.com/libraries/

Over Infor
Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn om snelheid te realiseren, gebruikmaken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

  • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
  • 12 van de top 13 hightechbedrijven
  • 10 van de 10 farmaceutische bedrijven
  • 23 van de top 50 grootste Amerikaanse ziekenhuizen
  • 43 van de top 50 industriële distributeurs
  • 26 van de top 35 wereldwijde retailers
  • 5 van de top 9 brouwerijen

# # #


Voor meer informatie voor de pers:

L&DJ PR
Anke van Heerebeek
T:+31 (0) 20 2050 428
E-mail: anke@l-dj.nl

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.