Skip to Content

Infor AutoRelease Cloud helpt klanten uit de automobielindustrie met EDI compliance

EMEA – July 01, 2015, 09:00 AM

Infor, introduceert een cloud-gebaseerde iSeries oplossing voor klanten uit de automobielindustrie, Infor AutoRelease Cloud. De oplossing helpt bij het minimaliseren van risico’s voor Infor AutoRelease-klanten die hun iSeries platformen niet geüpgraded hebben. Het biedt een kosteneffectief alternatief voor het upgraden van hun hardware, besturingssystemen en enterprise resource planning (ERP) oplossingen.

Infor AutoRelease Cloud biedt een Software-as-a-Service (SaaS) optie. Autofabrikanten en OEM-leveranciers kunnen compliant blijven met electronic data interchange (EDI) handelspartners zonder de extra uitgaven die geassocieerd worden met complete ERP-upgrades.

De oplossing bouwt voort op Infor’s strategische visie als leverancier van cloud-technologie, door legacy klanten te voorzien van een moderne IT-infrastructuur zonder de bijkomende kapitaalinvesteringen. Klanten uit de automobielindustrie kunnen gemakkelijk wisselen van een on-premise implementatie naar een SaaS-abonnementsmodel. Hierdoor kunnen de onderhoudskosten worden verminderd, de business continuïteit worden versterkt en de industry-level compliance met EDI handelspartners worden gehandhaafd.

Het single-tenant SaaS aanbod bevat de nieuwste IBM Power Systemen en O/S evenals een automatische upgrade naar ArtForm for Bar Code Labels and Forms. De upgrade is in HTML5 ontwikkeld. Klanten kunnen bovendien profiteren van een moderne, browser-gebaseerde gebruikersinterface. Infor Implementation Accelerators zijn beschikbaar tegen een meerprijs om het cloud-migratieproces snel uit te kunnen voeren.

“We zien dat onze klanten sterk variëren in zowel grootte als reikwijdte van de dienstverlening, en vinden het belangrijk dat we hulpmiddelen bieden waarmee ieder bedrijf aan de unieke doelen van zijn organisatie kan voldoen op een kosteneffectieve en efficiënte manier. Met Infor AutoRelease kunnen cloud-klanten hun technologische footprint moderniseren zonder de noodzaak van een volledige ERP-upgrade,” zegt Jeff Rheingans, senior director, Automotive bij Infor. “Infor is een cloud-bedrijf dat zich focust op de verschillende industrieën. Wij streven ernaar om al onze klanten een breed scala aan oplossingen te bieden – afgestemd op hun grootte en branche.”

Filed Under
  • Press Releases
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.