Skip to Content

Infor benoemt Jan van Dellen tot Country Manager Benelux

EMEA – November 24, 2016, 09:00 AM

Infor, heeft Jan van Dellen aangesteld als Country Manager voor de Benelux. Van Dellen gaat zorg dragen voor de verdere uitbouw van de bedrijfsactiviteiten in Nederland en België, het verstevigen van de positie in de markt en het uitbreiden van het partnernetwerk.

Infor is geen onbekende voor Van Dellen (49). Zeven jaar lang was hij werkzaam bij het Nederlandse softwarebedrijf Baan, dat opging in Infor, nadat Infor in 2006 SSA Global overnam. Na zijn carrière bij Baan was Van Dellen 10 jaar werkzaam bij Oracle, waar hij sinds 2009 een managementfunctie vervulde. Voor zijn overstap naar Infor was hij actief als sales director bij EMC.

"Niet alleen brengt Jan een schat aan ervaring in de technologiesector mee, maar bovenal ook strategische inzichten in de markt en een grote dosis enthousiasme. We zijn dan ook erg verheugd met zijn aanstelling. Hij is de uitgelezen kandidaat om de groei, onder andere in de cloud business verder uit te bouwen. Nederland was vorig jaar de grootste cloud-regio voor Infor en Van Dellen is gedreven om die leiderspositie te behouden", aldus James Hannay, VP Verenigd Koninkrijk & Ierland en Benelux bij Infor.

Van Dellen zegt over zijn aanstelling: "Vanaf de zijlijn heb ik de ontwikkelingen van het bedrijf altijd gevolgd en de sprongen die het de afgelopen jaren heeft gemaakt zijn uitzonderlijk te noemen. De investeringen in branchespecifieke oplossingen, de gebruiksvriendelijkheid en de cloud-strategie zijn daar debet aan. Ik ben dan ook verheugd deel uit de maken van een organisatie die modernisatie en innovatie hoog in het vaandel heeft staan en zich volledig richt op het maken van standaardsoftware die aansluit bij de wensen en eisen van de klant."

Over Infor

Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 15.000 medewerkers en heeft 90.000 klanten in meer dan 200 landen. Voor meer informatie, zie nl.infor.com.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
06 48203864

Dit persbericht is ook online verschenen.

Filed Under
  • Press Releases
Industry
  • Other
Product
  • Other
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.