Skip to Content

Infor benoemt Stephan Scholl tot president

EMEA – April 19, 2012, 08:08 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag de benoeming aan van Stephan Scholl als president van het bedrijf. Scholl zal rapporteren aan CEO Charles Phillips. Voorafgaand aan zijn benoeming was Scholl CEO van Lawson Software, een dochteronderneming van Infor tot de twee bedrijven op 5 april van dit jaar officieel werden samengevoegd. Als president geeft Scholl leiding aan Infor’s wereldwijde sales, consulting, alliances en channels, en telesales organisaties. Hij treedt ook op als executive sponsor voor grote accounts.

Scholl trad in december 2010 - voor zijn overgang naar Lawson - bij Infor in dienst als executive vice president, global field operations. Voorafgaand aan zijn periode bij Infor was Scholl general manager van de Utilities Global Business unit bij Oracle Corporation. Daar was hij mede verantwoordelijk voor het realiseren van Oracle Utilities’ markleidende positie. Daarnaast speelde hij een belangrijke rol in het vormgeven van de groene strategie van het bedrijf. Van 2006 tot 2009 leidde Scholl Oracle’s North America Consulting Group.

“Ik zie nu bijna een decennium lang de successen die Stephan heeft gerealiseerd, ervaar zijn diepgaande kennis van ons bedrijf, zijn operationale kennis, expertise van de markt en zijn focus om onze klanten te helpen te innoveren”, aldus Charles Phillips, CEO van Infor. “Stephan’s leiderschap heeft sterk bijgedragen aan het recente succes van het bedrijf met vijf opeenvolgende kwartalen met goede groeicijfers ten aanzien van licenties. Het verheugt mij dan ook deze uitstekende resultaten te erkennen met de titel als president.”

Scholl en Duncan Angove opereren beide als co-president van Infor waarbij Angove development en support zal blijven leiden. Scholl zal vanuit Infor’s nieuwe hoofdkantoor en innovatiecentrum in New York’s Silicion Alley werken zodra dit later dit jaar geopend is.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.