Skip to Content

Infor BI 10x verbetert besluitvormingsproces

EMEA – July 11, 2013, 10:00 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag Infor Business Intelligence (BI) 10x aan om data processing te moderniseren en besluitvorming te verbeteren. De oplossing biedt geavanceerde analyse- en planningsmogelijkheden, self-service dashboards en mogelijkheden voor sociaal samenwerken om zo een moderne, mobiele en sociale ervaring te bieden. Infor BI 10x kan worden gecombineerd met innovatieve technologieën, zoals Infor ION en Infor Ming.le ™ om een uitzonderlijke ervaring te creëren.

Infor BI 10x bouwt voort op marktstandaarden voor interoperabiliteit via flexibele integratie met applicaties en databases van derden. Infor biedt een self-service gebruikerservaring voor het maken van dashboards die worden getoond op een mobiel apparaat of in een webbrowser. Dashboard widgets bieden in-memory intelligence om gerelateerde content met elkaar te verbinden zodat de gebruiker snel kan zien in welke mate en op welke manier prestaties in een bepaald gebied andere resultaten beïnvloeden. Verbeteringen zoals geavanceerde analyses en een nieuwe application engine helpen met statistische analyses zodat gebruikers trends kunnen voorspellen en daarop actie kunnen ondernemen. Dankzij geavanceerde mogelijkheden ten aanzien van het plannen en voorspellen kunnen gebruikers naast de analyse van historische resultaten ook toekomstige doelen vastleggen. De oplossing maakt gebruik van Infor ION, een lichtgewicht middleware, dat verbonden kan worden met de Infor ION Business Vault om real-time informatie te bieden, in-context data en betrouwbare rapportage die de operationele applicatie upgrades niet beïnvloeden.

Belangrijke functionaliteiten

 • Moderne intuïtieve ervaring – Door de integratie van real-time data met de Infor ION Business Vault is de manier waarop gebruikers informatie kunnen vergaren van enterprise applicaties drastisch verandert. Dit resulteert in snellere besluitvorming. Dankzij de intuïtieve self-service is bovendien de noodzaak afgenomen om IT te betrekken indien analyses en dashboards gecreëerd moeten worden en zet de gebruiker in het middelpunt van de ervaring.
 • Levendig en opvallend ontwerp – De onlangs geïntroduceerde HTML-5 gebaseerde SoHo gebruikersinterface biedt naast flexibele dashboards waarde door het creëren van imposante data visualisatie. Door de complexiteit te verminderen, stijgt het zelfvertrouwen van gebruikers in het nemen van zakelijke beslissingen of het evalueren van processen.
 • Essentiële mobiele mogelijkheden – Infor BI 10x zorgt voor continuïteit en mobiliteit is een essentieel onderdeel van de oplossing. Gebruikers hebben nu toegang tot zakelijke informatie op een mobiele apparaat vanaf vrijwel elke locatie. De mobiele dashboards bieden een serviceniveau dat kenmerkend is voor de Infor-productsuite. De functionaliteiten zijn eenvoudig te gebruiken en bieden direct waarde.
 • Sociaal samenwerken – Samenwerken is essentieel voor maximaal profijt van de business intelligence applicatie. Infor BI 10x gebruikt Infor Ming.le ™ om de snelheid en accuraatheid van het besluitvormingsproces te vergroten en de informatiestroom in betere banen te leiden.

Infor quote

"Inzichten zijn een kritische asset voor onze klanten. De noodzaak om binnen bedrijven samen te werken en te beschikken over real-time analyses zijn essentieel voor hun succes," zegt Jan Gahde, senior productmanager, Infor BI. "Infor BI 10x komt niet alleen tegemoet aan deze behoefte maar biedt ook moderne functionaliteiten en een levendig ontwerp."

Extra informatie


Over Infor

Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 12 van de top 13 hightechbedrijven
 • 10 van de 10 farmaceutische bedrijven
 • 84 van de top 100 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 23 van de top 50 grootste Amerikaanse ziekenhuizen
 • 31 van de top 50 industriële distributeurs
 • 26 van de top 35 wereldwijde retailers
 • 5 van de top 9 brouwerijen

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you. This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision. Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as "anticipate," "believe," "expect," "intend," "may," "plan," "project," "predict," "should," "will," and/or similar expressions. Many factors can affect Infor’s product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor. This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates. Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.


Voor meer informatie voor de pers:

L&DJ PR
Anke van Heerebeek
T:+31 (0) 20 2050 428
E-mail: anke@l-dj.nl

Filed Under
 • Press Releases
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.