Skip to Content

Infor biedt Asset Management-oplossing voor de gezondheidszorg

EMEA – August 30, 2012, 07:04 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor EAM Healthcare Edition. Deze applicatie behelst een asset management systeem dat specifiek is afgestemd op de behoeften van organisaties in de gezondheidszorg. Het combineert goede asset management mogelijkheden, geavanceerde modules en functies om prestaties real time te verbeteren.

Infor EAM Healthcare Edition is een web-architected systeem. Gezondheidszorgorganisaties hebben zodoende altijd en overal toegang tot functies via een standaard internetbrowser. Het is ook beschikbaar als gehoste oplossing en kan worden ingezet in een Software as a Service (SaaS) model, waardoor de total cost of ownership (TCO) verlaagd kan worden. Naast het bieden van geavanceerde ondersteuning voor traditioneel facilitair management ondersteunt Infor EAM Healthcare Edition organisaties ook bij het optimaliseren van het energieverbruik en het voldoen aan de “Leadership in Energy and Environmental Design” (LEED) standaarden voor milieuvriendelijk en duurzaam bouwen.

“Infor EAM Healthcare Edition biedt de geavanceerde functionaliteiten die huidige facility managers in ziekenhuizen eisen om te opereren”, zegt Jim Catalino, senior vice president and general manager for Healthcare bij Infor. “De kortere implementatietijd zorgt ervoor dat managers snel kunnen starten met het verzamelen en analyseren van kritische gegevens ten aanzien van de belangrijkste medische apparaten. Op basis hiervan kunnen ze betere en snellere beslissingen nemen die rechtstreeks invloed hebben op het financiële resultaat en uiteindelijk de patiëntenzorg in de hele organisatie verbeteren.”

Infor EAM Healthcare Edition biedt ook:

  • Verhoogde naleving van de regelgeving – Het snel en ongecompliceerd opstellen van status rapporten op het gebied van wetgeving en het vereenvoudigen van de inventarisatie.
  • Beter risicomanagement - Identificeer key performance indicators (KPI’s) en monitor real-time prestaties om proactief potentiële problemen met apparatuur met een hoog risico te identificeren en schade en dure aansprakelijkheidsclaims te voorkomen. Infor EAM Healthcare Edition helpt apparatuur goed te laten functioneren door het opstellen van een geschiedenis, het plannen en uitvoeren van preventieve onderhoudstaken en door het risico voor elk stuk apparatuur te berekenen.
  • Real-time informatie over het benodigde onderhoud van apparatuur – Pas gepland onderhoud, preventief onderhoud en nauwkeurige garantie- en reparatierapporten toe om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van dure, levensreddende apparatuur te garanderen.
  • Duidelijk inzicht in energiemanagement - Integreer verbruik, kosten en de milieu-impact van natuurlijke bronnen, zoals water, lucht, gas, elektriciteit en stoom in asset management strategieën om kosten te besparen en te zorgen voor naleving.
    • Meer mobiele mogelijkheden – Vergroot de waarde van Infor EAM Healthcare Edition voor administratieve en onderhoudsfunctionarissen, managers en planners die direct met de oplossing verbonden zijn. De oplossing vergemakkelijkt de dienstverlening dankzij mobiele apparaten. Personeel kan zich verplaatsen van kamer naar kamer en van gebouw naar gebouw en heeft toegang tot onderhoudsinformatie, kan inspecties uitvoeren en vastleggen en kan de inventaris bijhouden.

“Deze nieuwe applicatie is een voorbeeld van hoe we beter inspelen op de behoeften van onze klanten”, aldus Kevin Price, director EAM bij Infor. “Dankzij onze kennis van de branche kunnen we specifieke oplossingen creëren, zoals Infor Enterprise Asset Management, om een product te bieden dat voldoet aan de specifieke behoeften van organisaties in de gezondheidszorg.”

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.