Skip to Content

Infor biedt ERP op IBM PureSystems

EMEA – April 26, 2012, 05:07 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor ERP op IBM PureSystems, een geïntegreerde systeem met ingebouwde expertise van IBM. Infor ERP op PureSystems biedt een vereenvoudigde, makkelijk te beheren, high-performance IT-omgeving voor core business applicaties met middleware integratie en een gebruikersinterface die allemaal samenwerken in hetzelfde frame met een plug-in.

"Zodra de complexiteit voor onze klanten toeneemt, gaan ze op zoek naar oplossingen die ze helpen te standaardiseren en te vereenvoudigingen, niet alleen op applicatieniveau maar ook op infrastructuurniveau", aldus Charles Phillips, CEO van Infor. "Wij zijn van mening dat IT ondersteuning voor een belangrijk bedrijfsproces net zo makkelijk zou moeten zijn als het selecteren van een dienst in een catalogus en het activeren daarvan. Met PureSystems biedt IBM een belangrijke stap om dit doel te bereiken."

De combinatie van PureSystems en Infor's branchespecifieke applicaties resulteren in diep geïntegreerde hardware en software die zijn afgestemd in een kant-en-klaar workload geoptimaliseerd systeem met een breed en open ecosysteem van aanvullende oplossingen. Klanten kunnen naast ERP kiezen uit een breed portfolio van applicaties om de bedrijfsvoering te ondersteunen en te verbeteren waaronder CRM, Product Lifecycle Management (PLM), Supply Chain Management (SCM) en Enterprise Asset Management (EAM). PureSystems stelt klanten in staat deze systemen in slechts enkele minuten aan te schaffen en te implementeren. Een proces dat voorheen uren zo niet dagen kostte.
Infor is van plan de Infor10 ION Support Adapter uit te breiden naar PureSystems, via de IBM PureFlex infrastructuur waardoor het mogelijk is bedrijfskritische problemen op basis van meer kennis op te lossen. Via de ION Support Adapter worden gegevens verzameld, niet alleen op de applicatie maar ook via hardware, middleware en andere IT-componenten. Als een gesprek binnenkomt bij Infor Xtreme Support kunnen de deskundige technici deze gegevens gebruiken om problemen sneller aan te pakken zonder eerst de IT-systemen van de klant te moeten onderzoeken.

Daarnaast kan PureSystems de benodigde resources dynamisch toewijzen aan verschillende applicaties gebaseerd op SLA's van klanten en daardoor meer snelheid bieden. Bijvoorbeeld aan het einde van een kwartaal vereist een Infor ERP applicatie wellicht meer middelen voor bepaalde applicaties om zo de boeken sneller te kunnen sluiten.
Onmiddellijk beschikbaar voor PureSystems zijn Infor10 ERP iEnterprise (LX), Infor10 ERP Discrete iEnterprise (XA) en Lawson M3 ERP Enterprise. Naar verwachting zullen Infor10 ERP Enterprise (LN), Infor10 ERP iBusiness (System21), Infor10 HCM iEnterprise (Infinium) en Infor10 Financials iEnterprise (Infinium) het volgende kwartaal beschikbaar zijn op PureSystems. Extra applicaties zullen naar verwachting daarop volgen. De diagnostische verbeteringen van ION support Adapter zijn momenteel voor PureSystems gepland in de tweede helft van 2012.

Infor is een van de grootste leveranciers van applicaties voor IBM-platformen met ongeveer 19.000 klanten en drie decennia ervaring in het ontwikkelen, implementeren en ondersteunen van ERP op IBM.

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.