Skip to Content

Infor blijft nieuwe resellers aantrekken

EMEA – March 13, 2014, 08:56 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, maakt bekend dat het Infor Partner Network (IPN) in 2013 is uitgebreid met 163 nieuwe channel partners. Daarvan komen er 49 uit de EMEA-regio. Het aantal resellers groeit sterk met een toename van 48 procent ten aanzien van een jaar eerder. Partners kiezen voor Infor om hun klanten te voorzien van bedrijfsapplicaties die er mooi en modern uitzien, en handig en branchespecifiek zijn, zoals de onlangs gelanceerde innovaties: Infor Rhythm, UpgradeX en Infor Dynamic Enterprise Performance Management (d/EPM).

We hebben verschillende programma’s geïntroduceerd om partners te helpen nieuwe inkomstenstromen voor hun bedrijf te realiseren evenals een betere afstemming met de strategie van Infor,” zegt Jeff Abbott, senior vice president, Global Alliances en Channels, Infor. “Infor zet zich sterk in om met partners relaties op te bouwen die voor beide partijen waardevol zijn. Door wereldwijd nieuwe connecties te maken, helpen wij onze klanten hun unieke uitdagingen aan te pakken.”

Bedrijven, zoals AcumenERP, Aspect LLC, Inforlogic Limited en NuVista Technologies voegden zich bij het IPN om te profiteren van onlangs gelanceerde partnerinitiatieven, waaronder het nieuwe Micro-vertical Products Program (MVPP) en de IPN Digital Edge. Met het MVPP kunnen partners met behulp van Infor Mongoose hun eigen branchespecifieke applicaties bouwen. Gebruikers kunnen zodoende makkelijk applicaties ontwerpen en implementeren zonder dat daar kennis van complexe programmeertalen voor nodig is. Met het platform IPN Digital Edge kunnen partners hun websites voorzien van de laatste productinformatie van Infor en zodoende features en content van de Infor.com-website op hun eigen website plaatsen.

We besloten lid te worden van het IPN, omdat het duidelijk is dat Infor veel waarde hecht aan haar partners en constant op zoek is naar nieuwe manieren om het reseller programma te versterken,” zegt G. T. “Toby” Stansell, president en chief operating officer, AcumenERP. “Met toonaangevende innovaties als Infor Ming.le en het Infor10x platform, biedt samenwerken met Infor ons ook de mogelijkheid te werken met applicaties die de manier waarop we werken verandert.”

Voor meer informatie over het Infor Channel Partner programma, zie: www.infor.com/partners/channel-partners/

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.