Skip to Content

Infor breekt records ten aanzien van productontwikkeling en innovatie

EMEA – April 27, 2012, 09:29 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, komt in 2012 met meer producten, features, klantgedreven verbeteringen en integraties dan in elke vergelijkbare periode uit de geschiedenis van het bedrijf dan ook. De toegenomen mate van innovatie komt voort uit de belofte dit jaar meer dan $300 miljoen aan R&D te spenderen, ruim 500 software engineers en designers aan te nemen en door de Infor10 ION technologie die open standaarden gebruikt om Infor en niet-Infor applicaties te integreren.

In 2011 kwam Infor met 69 nieuwe producten en 1904 nieuwe features. Infor kreeg bovendien 2001 verzoeken van klanten om verbetering en zorgde voor 194 nieuwe integraties. Dit is een toename van meer dan 70 procent ten opzichte van 2010. Het bedrijf is van plan die lijn dit jaar voort te zetten met een toename van het aantal nieuwe producten van meer dan 45 procent, 60 procent meer aan nieuwe features en de helft meer nieuwe integraties. Het bedrijf verwacht bovendien een record aantal verbeteringen voor klanten te bieden.
Onder leiding van CEO Charles Philips en Infor's nieuwe executive management team verwacht Infor in 2012 ten opzichte van 2010 tenminste 240 procent meer nieuwe producten te leveren,175 procent meer nieuwe features en 800 procent meer nieuwe integraties.

Onder de meer dan 100 nieuwe producten die voor 2012 gepland zijn, behoren Infor10 Industry Suites; branchespecieke applicaties op basis van Infor10 ION en Infor10 Workspace technologie. De Infor10 Industry Suites zijn speciaal ontworpen voor de unieke behoeften van een specifieke branche en zijn op basis daarvan vooraf geconfigureerd. Hierdoor neemt de noodzaak af voor uitgebreide aanpassingen, die vaak leiden tot lange en dure implementaties.

"Het huidige bedrijfsklimaat is uitgegroeid tot 'survival of the fastest', waarbij klanten die achterblijven niet kunnen verwachten ter zaken doende of zelf levensvatbaar te blijven", zegt Charles Phillips, CEO van Infor. "Infor erkent samen te moeten werken met klanten om een nieuw innovatieniveau te bereiken dat langetermijnplannen ondersteunt. Met de nieuwe Infor10 Industry Suites is ons doel het bereiken van nul modificaties. Integraties, configuraties en analyses zouden een kleiner onderdeel moeten zijn van een implementatie en een groter deel van een applicatie. Infor10 producten zijn gespecialiseerd per branche en ontworpen om klanten sneller te helpen."

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.