Skip to Content

Infor breidt diensten voor distributiemarkt uit en neemt Group Laurier over

EMEA – August 09, 2012, 03:38 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag de overname aan van channel partner Le Groupe Laurier CIM Inc. / Laurier CIM Group Inc. (bekend als Group Laurier), een reseller van Infor10 Distribution Business (SX.e) voor de distributiemarkt in Canada. Bij Group Laurier, dat gevestigd is in Montreal en vestigingen heeft in Toronto, werken 30 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de 70 klanten.

Overzicht

  • Met deze overname verstevigt Infor's relatie met Infor10 Distribution Business (SX.enterprise) klanten in Canada. Software, ondersteuning en diensten worden nu rechtstreeks door Infor geleverd. Infor kan op zijn beurt de strategische relaties met klanten beter beheren en meer begeleiding, waarde en directe toegang tot innovaties van Infor bieden.
  • Bestaande Group Laurier-klanten ervaren geen onderbreking in hun support en kunnen profiteren van Infor's bekroonde Xtreme Support.
  • De overname van de Group Laurier is een solide zakelijke transactie voor Infor en creëert nieuwe kansen in Canada, voegt consulting middelen in Canada toe en specifieke expertise in de Frans-Canadese markt. Daarnaast voltooide Group Laurier alle Frans-Canadese vertalingen voor Infor10 Distribution (SX.e).

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.