Skip to Content

Infor breidt hospitality aanbod uit met overname van Easy RMS

EMEA – June 14, 2012, 03:27 AM

Infor, leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag de overname aan van Easy RMS, een leverancier van multitenant SaaS revenue management software voor de hospitality branche. Het in Londen gevestigde Easy RMS breidt het Infor10 hospitality aanbod uit met revenue management functionaliteiten. Hierdoor kunnen hotels hun prijzenniveau voor kamers optimaliseren om de bezettingsgraad en winstgevendheid te maximaliseren.

Overzicht

  • Infor heeft Easy RMS overgenomen, een leverancier van revenue management software. Met meer dan 1.200 klanten in 61 landen wereldwijd is Easy RMS een sterke aanvulling op Infor's bestaande hospitality activiteiten.
  • De overname van Easy RMS verstevigt Infor's positie als leverancier van een brede applicatie suite voor de hospitality branche. De toevoeging van revenue management mogelijkheden biedt front office, reserveringen, housekeeping, engineering, event management, sales en marketing, HR en talent management extra functionaliteiten. De oplossing is zowel in de cloud als op locatie beschikbaar.
  • Klanten van Easy RMS profiteren eveneens van de samenwerking met Infor, de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties, met een focus op productinnovatie en klanten. Daarnaast hebben klanten voordeel van Infor's bekroonde Xtreme Support.

"Infor blijft zoeken naar manieren om producten en middelen voort te brengen die hospitality klanten helpen hun inkomsten en winstgevendheid te verbeteren. Easy RMS helpt bedrijven om dit doel te realiseren", zegt Stewart Applbaum, SVP en general manager, hospitality bij Infor. "Easy RMS is een perfecte aanvulling op Infor en de cloudgebaseerde SaaS-strategie sluit goed aan op Infor's hospitality productstrategie. Klanten kunnen zodoende vertrouwen op oplossingen die de implementatie en het beheer vereenvoudigen en de kosten die verband houden met het managen van een hotel verminderen."

Over Infor
Infor is wereldwijd de op twee na grootste leverancier van enterprise applicaties en diensten, die meer dan 70.000 klanten in grote en middelgrote bedrijven helpt hun operations te verbeteren en groei in tal van branches te stimuleren. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.