Skip to Content

Infor breidt managementteam uit om groei te ondersteunen

EMEA – May 19, 2014, 03:23 AM

Infor, leverancier van bedrijfssoftware, heeft Matt Breslin en Lisa Pope aangesteld als Senior Vice Presidents om de sterke groei op de gebieden technologie en cloud te ondersteunen. Breslin en Pope zullen respectievelijk de sales voor Infor’s platformtechnologieën en Infor CloudSuiteTM gaan leiden.

“De investeringen die we de afgelopen drie jaar in R&D gedaan hebben, waaronder de introductie van vier keer zoveel nieuwe producten als in 2010, zorgen er nu voor dat onze groei aanzienlijk groter is dan die van anderen in de markt,” aldus Stephan Scholl, President van Infor. “Matt Breslin en Lisa Pope zijn ideale kandidaten om de groei verder uit te breiden. Zij hebben veel kennis over de specifieke uitdagingen waar klanten aan worden blootgesteld en hoe de nieuwste technologieën, zoals Infor ION®, Infor Ming.leTM en Infor CloudSuite, ze belangrijke competitieve voordelen kunnen bezorgen.”

Breslin gaat de functie van Senior Vice President of Platform Technologies vervullen. In deze functie zal hij de verkoopactiviteiten van de Infor-technologiestack leiden, waaronder Infor ION middleware, Infor Ming.le en Infor Analytics. Breslin heeft 17 jaar ervaring in de softwaremarkt. Voor zijn komst naar Infor was hij onder andere Vice President Platform and Analytics bij SAP en Regional Vice President voor de technologieproducten bij Oracle. Breslin behaalde zijn MBA aan de Kellogg School of Management aan de Northwestern University en zijn bachelor aan de University of Notre Dame.

De verkoop van Infor’s platformtechnologieën nam de afgelopen twee jaar, van boekjaar 2011 tot boekjaar 2013, met meer dan 1400 procent toe. Er zijn nu meer dan 2000 klanten die Infor ION, de lichtgewicht middleware oplossing, inzetten. Daarnaast zijn er meer dan 41.000 gebruikers van Infor Ming.le, een platform om sociaal samen te werken, bedrijfsprocessen te verbeteren en om contextuele analyses te maken.

Pope treedt aan in de functie van Senior Vice President van Infor CloudSuite. In deze functie zal zij de sales van Infor’s cloud, en SaaS-gebaseerde producten, evenals het Upgrade X-programma stimuleren. Met het Upgrade X-programma kunnen bedrijven eenvoudig on-premise applicaties upgraden naar Infor CloudSuite. Pope heeft 18 jaar werkervaring in de enterprise softwaremarkt en was onder andere Senior Vice President bij QAD en Vice President of strategic accounts bij Oracle.

In het laatste kwartaal heeft Infor 65 procent meer SaaS-inkomsten behaald ten opzichte van een jaar eerder. Sinds de lancering van Infor CloudSuite, de eerste groep branchespecifieke applicatie suites beschikbaar op Amazon Web Services’ (AWS) cloud, introduceerde Infor branchespecifieke suits voor de sectoren Automotive, Aerospace & Defense en Hospitality.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.