Skip to Content

Infor breidt wereldwijde samenwerking met KPIT uit

EMEA – June 05, 2015, 09:00 AM

Infor maakt bekend dat KPIT Technologies Limited benoemd is tot Infor Alliance partner. KPIT heeft haar hoofdkantoor in India en levert onder andere Infor M3, Infor CloudSuiteTM Industrial (SyteLine), Infor XA, Infor Warehouse Management (WMS) en Infor IONTM and Infor M3 aan klanten in Azië.

In 2013 trad KPIT als Infor channel partner toe tot het Infor Partner Network (IPN). In de twee jaren die volgden, verkocht het bedrijf oplossingen van Infor, en vergrootte haar kennis en ervaring over de branchespecifieke oplossingen van Infor. Infor kon op haar beurt haar vertegenwoordiging in India, Sri Lanka en Bangladesh vergroten en versterken. Met de uitbreiding van de samenwerking worden daar nu landen als Japan, Korea, Singapore en Australië aan toegevoegd. De nadruk komt verder te liggen op de productie-, mode-, equipment- en voedingsindustrie.

"Wij hebben de samenwerking met Infor in de afgelopen twee jaar als succesvol ervaren. Toen we op zoek gingen naar manieren om meer mogelijkheden voor onze business te creëren, was het niet meer dan logisch gebruik te maken van de reeds opgebouwde relatie," zegt Ramaraju Indukuri, global head Enterprise Solutions bij KPIT Technologies Limited. "Als Infor Alliance partner hebben we toegang tot meer innovatieve middelen van Infor. Bovendien kunnen we onze klanten meer diensten bieden."

De focus zal voornamelijk liggen op de ERP-oplossing Infor M3. Hiermee kunnen klanten hun mixed-mode omgevingen, die verdeeld zijn over verschillende landen en locaties, beter beheren. Daarnaast is de configuratie vereenvoudigd en biedt het out-of-the box belangrijke branchespecifieke functies. Klanten kunnen zodoende het hele bedrijfsproces, van financiën, over productieactiviteiten tot en met de supply chain optimaliseren.

"Infor ziet sterke vraag uit de Azië/Pacific-markten. De versterkte samenwerking met KPIT ondersteunt deze aanhoudende groei. Klanten kunnen bovendien profiteren van de meer dan 1 miljard dollar aan R&D investeringen, die sinds 2011 door Infor werden gedaan," zegt Tim Moylan, president, Asia Pacific, Japan & Middle East bij Infor. "Het voortbouwen op onze relaties met succesvolle partners is een strategische noodzaak voor Infor. Dankzij hun kennis en ervaring kunnen we de voordelen voor onze klanten maximaliseren.”

Het Infor Partner Network (IPN) is een wereldwijd netwerk dat speciaal is ontwikkeld om partners te voorzien van de juiste middelen, waarmee zij meer verkoop kunnen realiseren. Voor meer informatie over het toetreden als Infor Alliance Partner, zie www.infor.com/partners/alliance-partners.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.