Skip to Content

Infor CloudSuite beschikbaar voor de automobielindustrie

EMEA – April 14, 2014, 06:07 AM

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, introduceert Infor CloudSuite Automotive dat speciaal is afgestemd op de unieke behoeften van bedrijven in de automobielindustrie. CloudSuite bouwt voort op Infor’s oplossingen die beschikbaar zijn via Amazon Web Services (AWS), en biedt klanten toegang tot applicaties in de cloud. Het combineert software met functionaliteiten van de automobielindustrie en biedt een flexibel abonnementsmodel waarmee de IT-uitgaven aanzienlijk verlaagd kunnen worden.

“De strategie van Infor om een complete CloudSuite voor de automobielindustrie te bouwen, is een schot in de roos aangezien het dezelfde functies biedt in de cloud als de on-premise oplossing. Daarnaast biedt het klanten extra opties en moderniseringsmogelijkheden,” zegt Dick Slansky, senior analyst bij ARC Advisory Group.

Via de Infor CloudSuite Automotive kunnen OEM’s en leveranciers elektronisch gegevens delen, zoals demand, supply en delivery informatie. Dit resulteert in kortere leveringstijden en een verhoogde responsiviteit. Daarnaast biedt het klanten toegang tot branchespecifieke analyses via een unieke gebruikersinterface waarmee ze inzicht krijgen in financiën en belangrijke statistieken van activiteiten van eindgebruikers. Het Infor CloudSuite-platform omvat ook Infor ION en het sociaal samenwerkingsplatform Infor Ming.le, wat de interne en externe communicatie tussen klanten en hun leveranciers vergemakkelijkt. Deze verbeteringen ondersteunen globalisering doordat gebruikers op elk moment en vanaf elke locatie real-time data in kunnen zien.

Klanten ervaren met Infor CloudSuite Automotive een lagere TCO (total cost of ownership) en hoeven geen onsite servers of hardware aan te schaffen, mede dankzij de maandelijkse abonnementsvorm via AWS. Er is geen noodzaak om extra on-site servers en hardware aan te schaffen of extra IT-personeel te huren, wat de Infor CloudSuite Automotive veel kosteneffectiever maakt. Het product wordt gepositioneerd als een operationele kostenpost, in plaats van een kapitaaluitgave zoals traditionele on-premise implementaties.

“Meer dan 80 procent van de grootste leveranciers in de automobielindustrie gebruiken Infor-applicaties. En we zagen de belangstelling van deze bedrijven om over te stappen op de cloud om zo te profiteren van de voordelen, zoals eenvoudiger onderhoud en een lagere TCO, die niet per definitie worden aangeboden bij on-premise applicaties,” aldus John Bermudez, vice president Product Management bij Infor. “Infor CloudSuite biedt klanten de kans hun ROI te verhogen zonder ook maar iets van de branchespecifieke functionaliteiten op te offeren die worden geleverd door de producten van Infor.”

Infor gebruikt de AWS-cloudinfrastructuur, waardoor klanten kunnen profiteren van de expertise van Amazon en de schaalvoordelen om zo on-demand toegang te krijgen tot middelen wanneer ze die nodig hebben. AWS levert diensten in 10 regio’s, met 25 beschikbare zones en 51 wereldwijde Amazon CloudFront Edge-locaties.

Filed Under
  • Press Releases
Region
  • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.