Skip to Content

Infor CloudSuite nu beschikbaar voor de groothandel

EMEA – May 03, 2016, 09:00 AM

Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, maakt bekend dat Infor CloudSuite nu ook beschikbaar is voor de groothandel. De cloudgebaseerde suite combineert een voor consumenten geschikte interface met rijke distributiefunctionaliteiten. De oplossing is beschikbaar via een flexibel abonnementsmodel dat is ontworpen om de investeringen in IT significant te verlagen. De CloudSuite-opties leveren een moderne suite van enterprise cloud-applicaties die voldoen aan de behoeften van elke distributeur, ongeacht de grootte van het bedrijf, geografie of micro-verticale focus.

De Infor CloudSuite voor de distributiesector is ontworpen om de druk op groothandelaren te verminderen en de snelheid, flexibiliteit en differentiatie van diensten die zij verlangen te bieden. Cloud Solutions die snel geïmplementeerd, geadopteerd en opgeschaald kunnen worden, met gestroomlijnde orderverwerking, flexibele prijsvorming en tools die de inventaris optimaliseren, kunnen van grote waarde zijn voor distributeurs. Als de stap naar de cloud eenmaal is gemaakt, kunnen handelaren vanuit één modern platform werken en automatisch van de nieuwste technologie profiteren. Zij houden zo energie over om zich te richten op het opbouwen van hun concurrerend vermogen.

"Nu distributeurs steeds vaker zoeken naar betere manieren om flexibel te zijn, klanttevredenheid te verhogen en hun value-added services te versterken, wordt het vooruitzicht van een migratie naar de cloud steeds vanzelfsprekender. Infor werkt samen met een erkende partner in Amazon Web Services, zodat klanten hun investeringen in IT kunnen verlagen," zegt Simon Ellis, Program VP, IDC Manufacturing Insights, een vooraanstaande leverancier van onderzoeks- en adviesdiensten voor toeleveranciers en IT-leiders. "De adoptie van de cloud blijft groeien in bijna elke sector. De distributiesector gaat daarin mee."

De Infor CloudSuite-oplossingen gebruiken de middlewaresoftware, Infor ION en Infor Ming.le™, een tool voor sociaal samenwerken die interne en externe communicatie ondersteunt. Deze verbeteringen zorgen voor zichtbaarheid en verantwoordelijkheid doordat ze gebruikers realtime inzicht geven in data, op elk moment en vanaf elke locatie. Infor CloudSuite kan gebruikt worden zonder de aanschaf van onsite servers of extra hardware. De kosten voor IT op de lange termijn, die wel nodig zijn bij on-premise hosting, worden dus significant lager. Omdat clouddiensten via AWS in de vorm van een maandelijks abonnement worden aangeboden, is de initiële investering minimaal. Alle uitgaven kunnen weggezet worden als operationele kosten in plaats van ontwikkelingskosten. Dit is gunstig omdat de meeste groothandels werken met kleine marges.

Infor CloudSuite verlaagt niet alleen de investeringskosten van klanten, maar zorgt er ook voor dat de IT-afdeling zich kan richten op strategische initiatieven en kan profiteren van nieuwe features en oplossingen zo gauw als nieuwe releases beschikbaar worden. Dit betekent dat er minder energie besteed hoeft te worden aan het onderhouden van een steeds complexer wordende infrastructuur en er meer energie over is voor de core business. De oplossing biedt klanten een complete enterprise suite voor hun gehele bedrijf, inclusief Business Intelligence, samenwerkingsmogelijkheden via Infor Ming.le, naadloze Infor ION-integraties, Implementation Accelerator for Distribution voor snelle en efficiënte implementaties, Enterprise Search om snel informatie te vinden en Document Management voor opslag van en toegang tot documenten, beelden en andere business-gerelateerde content.

"Zo'n twee jaar geleden is Infor begonnen met de ontwikkeling van de Infor CloudSuite-productgroep bestaande uit branchespecifieke applicatie-suites. Met trots presenteren we Infor CloudSuite voor de distributiesector. De applicaties zijn ontworpen om aan alle eisen te voldoen die distributeurs stellen," zegt Kelly Squizzero, industry and solutions strategy director bij Infor Distribution. "De groothandel is continu in ontwikkeling. Door in de cloud te opereren kunnen onze klanten voldoen aan de eisen die de industrie stelt en tegelijkertijd up-to-date blijven met de innovatiefste technologie voorhanden."

Meer informatie: http://www.infor.com/company/news/pressroom/pressreleases/infor-cloudsuite-for-distributors/.

Over Infor

Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 13.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor's interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:

 • 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 10 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 21 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 15 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 21 van de top 30 wereldwijde banken
 • 6 van de 10 grootste hotelmerken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428

Filed Under
 • Press Releases
Industry
 • Other
Product
 • Other
Region
 • EMEA
Let’s Connect

Contact us and we'll have a Business Development Representative contact you within 24 business hours

Infor values your privacy.